Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Diny Vossebeld, links op de foto ontvangt de prijs uit handen van de voorzitter van de Zonnebloem afdeling Hengevelde Ria Doeschot

Wie verdient voor juli de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze vraag is voor de maand september bij de Hengeveldse afdeling van de Zonnebloem neergelegd. Voorzitter Ria Doeschot:

Ik heb aangegeven als kandidaat vanuit de Zonnebloem, Diny Vossebeld! Met als kanttekening wil ik ook nog graag melden dat alle Zonnebloemvrijwilligers KANJERS zijn!

‘Het gezicht van de Zonnebloem in Hengevelde’

Omdat zij al bijna 39 jaar als vrijwilliger bij de Zonnebloem in Hengevelde actief is, en al die jaren doet zij bezoekwerk en lange tijd was zij als voorzitter het gezicht van de

Zonnebloem in Hengevelde en omstreken. Ook heeft ze jarenlang zitting gehad in het regiobestuur “De Zonnehof”. Daarnaast hebben heel veel Zonnebloemvakantiegangers een beroep op haar kunnen doen tijdens hun Zonnebloemvakanties en ook nu gaat ze nog als vrijwilliger mee met de reizen van Ter Doest als ondersteuning voor de reizigers. Als we een uitstapje organiseren zoals op 1 september dan is zij degene die zorgt dat de benodigde rolstoelen klaarstaan met volle banden.

Ook op de Pellehof is Diny al jaren actief bij de dagopvang, maar ze op de eerste plaats de mantelzorger voor haar man Frans”.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!

Het echtpaar Diny en Frans Vossebeld ontvangen de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs

Op 14 november 2016 ontving het echtpaar Diny en Frans Vossebeld de Marinus Kuipers Vrijwilligersprijs.

Zij waren samen jaren actief bij de EHBO, het Rode Kruis, de Pellehof, de Zonnebloem, Vrouw Actief, de Leendert Vrielstichting, de rolstoelwandeling en als verkeersbrigadier.

Harry Rouhof verwoorde het destijds mooi: “Altijd staan ze stilzwijgend voor iedereen paraat en zorgen ze dat ook ouderen en zieken in beeld blijven en aandacht krijgen.” Zij ontvingen gisterenavond lichtelijk geëmotioneerd de prijs en een geldprijs van 500 euro, die Diny en Frans mogen besteden aan de doelen waarvoor ze actief zijn. En natuurlijk kwam op dat prachtige kunstwerk hun naam te staan. Dit kunstwerk zal blijvend een plaats krijgen in Kulturhus De Marke waar iedereen het kan bewonderen. Diny en Frans, gefeliciteerd namens heel Hengevelde. De bergen werk die jullie vrijwillig verzetten verdienen alle respect”.