Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand!’

Wie verdient voor juli de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze vraag is voor de maand. De Nollen Kanjer van de maand kon deze keer maar naar één persoon gaan. Aangezien de Revue in aantocht is hoort deze prijs deze maand dan ook bij Bart-Jan van Hecke.

President van carnavalsvereniging de Höftemennekes Frank de Wit:
“Hij stond zelf jarenlang als voorzitter van de Carnaval op het podium van de Revue om het openingswoord te verrichten. In dit woordje bedankte hij tal van vrijwilligers die ervoor zorgden dat de Marke omgetoverd werd tot een waar Theater.  

Nu is het tijd om Bart-Jan te bedanken voor alles wat hij gedaan heeft. Als voorzitter van de Carnaval heeft hij namelijk tal van taken die hij ‘’er zomaar even” bij deed. Vergunning aanvragen, regelen van optochten, voorzitten van vergaderingen van het bestuur, het kiezen van een nieuwe Prins en tal van andere zaken die bij deze functie horen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Een leuk weetje, Bart-Jan haalde ook altijd de familie van de nieuwe Prins op wanneer de bekendmaking zover was. Hij zorgde altijd voor een verassing! 

Zomerfeesten
Maar dat niet alleen, ook voor de Zomerfeesten heeft Bart-Jan zich altijd buitensporig veel ingezet. Jarenlang heeft hij al het PR materiaal verzorgd voor de Zomerfeesten en ook voor de Carnaval. Bij Bart-Jan vraag je namelijk nooit mis”.

Voorzitter van de Zomerfeesten Kasper Put: “Bart-Jan was jarenlang actief voor de Hengeveldse Zomerfeesten en heeft, met de generatie van onder andere Mark Tuinte en Maurice Workel, het feest naar een hoger niveau getild. Vooral zijn creativiteit en betrokkenheid werden geroemd. Hij deed jarenlang het ontwerp van praktisch alles binnen de Zomerfeesten en zette met die uitingen het Hengeveldse feest nog steviger op de kaart. Één van de vele hoogtepunten was de grandioze editie in 2007 met Jan Smit en Nick & Simon. Via deze weg: Super bedankt!”

Dikke duim
Frank nogmaals: “Mocht je hem deze week zien, steek dan even een dikke duim op voor deze Kanjer van de Maand!” 

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan de redactie.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!