Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Niels Pierik rijkt de prijs uit namens de ouderraad

Wie verdient voor de maand januari de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. De Nollen Kanjer van de maand is deze keer:

Rianne Doeschot-Hofmeijer

“Wij willen namens de Ouderraad van de Petrusschool Rianne Doeschot-Hofmeijer voordragen als Kanjer van de Maand.
Haar man Bart zit al een aantal jaren in de Ouderraad, maar rond de organisatie van Kroamschudd’n in Hengevelde kregen we er ‘gratis’ een extra lid bij.

Rianne helpt al meerdere jaren met de online en offline promotie (dit doet ze samen met Milou) en doet heel veel rondom het opzetten van de veiling. Ze zorgt doorlopend dat er nieuwe items geplaatst worden, beheert Marktplaats, belt en regelt, daarnaast is ze ook kritisch op andere aspecten van het evenement. Ook ontwierp en bestelde zij de glühweinmokken. We kunnen zo nog wel even doorgaan… Het is rondom de kerstmarkt een echte doener, die naast haar drukke baan en gezin, heel veel werk heeft verzet de afgelopen edities.

Dat doet de rest van de Ouderraad ook, ieder in zijn of haar eigen rol, maar Rianne is helemaal geen lid! Dus daarom vonden wij het een mooie reden haar in het zonnetje te zetten!”

 

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan de redactie.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!