Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand”

Wie verdient voor de maand januari de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. De Nollen Kanjer van de maand is deze keer:

Alfons Assink

De nominatie kwam van uit de vereniging Senioren Hengevelde. Harrie Rouhof:

“Als penningmeester en ledenadministrateur van de Senioren Hengevelde verzet Alfons ontzettend veel werk, juist nu de contributie van de 275 leden geïnd moet worden en de bepaalde activiteiten administratief veel tijd vragen.

Daarnaast is hij op onze bijeenkomsten de barkeeper die het toch maar mooi klaarspeelt om de aanwezigen tijdig van een drankje te voorzien. Als zoon van een caféhouder verloochent hij zijn afkomst dan ook niet.

Maar ook buiten de Senioren Hengevelde is Alfons actief!  Met veel plezier helpt Alfons de Pub Quiz, de Top 2000 en vinyl-avonden in Hengevelde te organiseren. In De Marke weet Alfons in de kantine al jaren uitstekend de weg en beheert strak de financiële omzet. Hetzelfde werk doet hij er dan ook nog maar even bij voor de voetbalkantine. Een grotere WVV-fan vinden we in Hengevelde niet.
En niet te vergeten de vele collectes waar hij collectant voor is.

Een gedreven man dus die nooit tevergeefs gevraagd wordt wanneer Hengevelde hem nodig heeft.

Terecht dat Alfons de Nollen Kanjer werd.

Namens de Senioren Hengevelde.

PS. Zijn kleinkinderen Isa, Liv en Fem gaven aan: “Opa is ook een oppas kanjer!”

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan de redactie.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!