Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor  juli de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze keer de eer aan Stefan Mentink, de man die vele vrije dagen opneemt voor de Zomerfeesten Hengevelde. De verbazing was groot, de bescheidenheid eveneens. Er waren er wel veel meer die het verdienden volgens Stefan, daarover verderop meer.

‘Stefan is tijdens de opbouw altijd aanwezig’

Hij helpt al sinds zijn 16e bij de zomerfeesten, zo gaf hij onlangs aan bij de organisatie. Als jonge jongen vond hij het prachtig om dit vrijwilligerswerk te doen. “Stefan is tijdens de opbouw altijd aanwezig”, zo vertelt Kasper Put. “Hij rijdt ieder jaar op heftrucks en shovels, zodat alle materialen op de juiste plek komen. Een belangrijke klus tijdens die weken. Daarnaast regelt hij altijd de opbouw van de tent samen met de boeren.” Kortom een vrijwilliger die van alle markten thuis is”.

Wel benadrukt Kasper dat, naast Stefan, eigenlijk alle vrijwilligers kanjers zijn. Maar het mooie is dat deze rubriek een keer aandacht geeft aan de krachten die niet altijd op de voorgrond staan. En daarnaast Stefan al jarenlang van het werk als vrijwilliger en dat doet hij tot op de dag van vandaag nog steeds, dat zie je.

Stefan is onderdeel van de technische commissie. Deze commissie is verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de opbouw van het terrein. Ieder jaar ziet het terrein er prachtig uit en dat maakt dan ook dat de organisatie erg trots is op deze ploeg. “Het zijn stuk voor stuk handige mensen, die hard werken en erg betrokken zijn. Zelfs zo betrokken dat ze er soms dagen voor vrij nemen. Daar hebben we veel respect voor”, sluit Kasper namens het bestuur af.

"Hij rijdt ieder jaar op heftrucks en shovels, zodat alle materialen op de juiste plek komen"

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!