Hier is hij weer: Wederom twee ‘Nollen Kanjers van de maand!’

Wie verdient voor deze maand de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze vraag is voor de maand juli. Deze keer wederom een duo dat eigenlijk in deze niet los van elkaar gezien kon worden.
De uitreiking was door de directeur van de Petrusschool Ellen Bouwmeesters:

‘Hierbij willen we graag Marianne Semmekrot en Ria Rouwenhorst voordragen als kanjers van de maand’.

Al jarenlang zorgen zij ervoor dat de Petrusschool schoon en opgeruimd blijft. Nu is het bijna zover dat de poetsdoekjes overgedragen gaan worden, zodat zij kunnen gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Vlnr: Marianne Semmekrot, Ria Rouwenhorst en Ellen Bouwmeesters

Als de schooldag er voor de kinderen op zit, komen Marianne en Ria naar de Petrusschool. Dit doen ze op de fiets, soms samen met één van de mannen als de ander niet kan.

Er wordt hard gewerkt en ook vieze karweitjes pakken ze zonder morren op. Toiletten van kinderen schoonmaken is geen feestje!

Tijdens het harde werken is er altijd tijd voor een praatje. Vol belangstelling wordt er geluisterd naar de schoolactiviteiten en vaak helpen ze bij bijzonderheden mee als koffiedames.
Ook vertellen ze vol trots over hun kleinkinderen en houden ons op de hoogte van de bijzonderheden die spelen in Hengevelde.

Ria en Marianne, dankjewel voor al jullie inzet; de schone toiletten, vloeren en trappen, de fijne gesprekken en vooral jullie gezelligheid. Jullie hebben er jaren voor gezorgd dat de Petrusschool een schoon en opgeruimd gebouw is waar de deur open staat voor iedereen!

Team Petrusschool”.

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan de redactie.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!