Hier is hij weer: De nieuwe ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Namens Kim Nijland van WHC ontvangt 'onze' Eva haar verdiende attentie

Wie verdient voor de maand december de eervolle titel: De Nollen kanjer van de maand? Dat is de vraag die Wegdamnieuws zich elke vier weken stelt. Deze vraag is voor de maand. De Nollen Kanjer van de maand is deze keer:

Eva Keuper!

Hier komt een lijst aan activiteiten die  ze voor de Wegdamse Handbal Club heeft gedaan:

Jaren lang actief spelend lid geweest bij WHC Dames 1. Als speelster van was ze erg fanatiek en altijd aanwezig. Als het even niet mee zat, kwam er stoom uit haar oren. Haar grootste kracht was haar afstand schot en als verdediger beet ze zich vast in de aanvaller. Afgelopen seizoen heeft ze helaas afscheid genomen.

Ze was altijd naast het handballen ook actief in verschillende commissies en ze is nog steeds actief. Ze traint nog steeds iedere week Dames 3 en 4 op de dinsdagavond.
Deze teams zijn ontzettend enthousiast over de leuke gevarieerde trainingen die Eva geeft afgestemd op het niveau van deze meiden.

En zij is ook de kartrekker van de scheidsrechter commissie momenteel.
Het is elke keer weer ontzettend lastig om scheidsrechters te vinden, maar Eva heeft het, samen met een aantal andere meiden binnen de scheidsrechter commissie, voor elkaar gekregen om een grote groep nieuwe vereniging scheidsrechters en bondsscheidsrechters op te leiden. Deze scheidsrechters maken het mogelijk dat wij als WHC alle teams kunnen laten spelen op het gewenste niveau. Echt top!

Eva namens heel WHC: Bedankt!

De verkiezing verloopt buiten Nollen om en gaat in overleg met de redactie van Wegdamnieuws al dan niet in samenspraak met een vereniging of stichting. Heeft u tips voor iemand die deze prijs écht een keer moet hebben? Tip de redactie via redactie@wegdamnieuws.nl of geeft het door aan de redactie.

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!