Kom onze Qoffy proeven tijdens de Open Bedrijvendag Hengevelde

Kom onze Qoffy proeven tijdens de Open Bedrijvendag Hengevelde op
18 september aanstaande tussen 11:00 en 17:00 uur bij BJVH, Het Wegdam 33 Hengevelde.

Een idee dat is ontstaan tijdens de periode dat velen van ons thuis zaten of thuis moesten werken. Wouter Slosser van Qoffy (Haaksbergen) zag het aantal zakelijke bestellingen veranderen en de horeca lag volledig plat. Ook Bart-Jan van Hecke, eigenaar van het reclame-/marketingbureau BJVH uit Hengevelde, zag een flink gat in de planning ontstaan. Het gezamenlijke idee om het assortiment uit te breiden en een nieuwe markt aan te boren (de particulier), werd verder uitgewerkt. Nu is het zover.
Onze Qoffyshop www.qoffy.nl is online.

Bart-Jan van Hecke:
“Samen met een klant hebben wij een nieuw online platform gelanceerd, Een online Qoffyshop. Niet voor het geestverruimende groene goedje (haha..), maar voor kwaliteitskoffie voor liefhebbers. Kwaliteitskoffie met een Q aangeboden in verschillende toepassingen, kortom voor iedere machine geschikt. Tijdens de Open Bedrijvendag hebben we een proeverij zodat iedereen (gratis) kennis kan maken met Qoffy in de toepassing die ze thuis ook hebben (koffiebonen, filterkoffie, aluminium cups, pods voor piston ESE servings etc”.

Daarmee is de kwalteitskoffie die Qoffy al ruim 20 jaar vanuit Twente bij vele bedrijven en horecagelegenheden door geheel Nederland leveren nu ook verkrijgbaar voor thuis. Eenvoudig en snel online te bestellen.

Gebrand op perfectie en altijd een koffie die bij je past. Afhankelijk van het koffie systeem waar jij thuis voor gekozen hebt, bieden wij Qoffy namelijk aan in de vorm van koffiepods (ESE serving), koffiebonen, aluminium koffiecups (Nespresso® compatible), filtermaling koffie, fresh brew koffie en oploskoffie (instant). Eén merk koffie dus voor verschillende toepassingen en verkrijgbaar in verschillende smaakvarianten. Zoals de goudboon, crèmeboon, espressoboon en de puurboon. Deze laatste is Rain Forest Alliance gecertificeerd en daarmee de duurzaamste variant uit het assortiment. Zeer uitzonderlijk is bovendien dat onze eigen Qoffy verwerkt is in de aluminium cups.

Een mooi aanbod aan wekelijks vers gebrande koffies aangevuld met diverse Qoffy extra’s zoals suiker- en melk, kopjes, bekertjes, etc., maar ook thee en Cup-a-Soup. Door het totaalplaatje dus ook zeer geschikt voor (klein)zakelijk.

Tevens spaart de klant bij iedere bestelling voor Qoffycedits, welke je zelf kunt verzilveren bij een volgende bestelling of opsparen voor later.

Qoffy, kwaliteitskoffie met een Q voor de èchte liefhebber en elk apparaat.

Kijk op: www.qoffy.nl