Open Bedrijvendag: Cluster omloop De Slotshoek stelt zich aan u voor!

De Slotshoek!

De komende week is er iedere dag een cluster dat zich aan u voorstelt voor de Open Bedrijvendag op 18 september.We zijn los! Het beloofd een prachtige dag te worden met vele activiteiten waarvan binnenkort meer op Wegdamnieuws! Voor ieder wat wils waarbij de kinderen zeker niet vergeten zullen worden!

De Hengeveldse Open Bedrijvendag 2022  stelt als eerste aan u voor:

De Slotshoek! (Klik op de bedrijfsnaam voor de desbetreffende website)

De deelnemende bedrijven uit de Slotshoek zijn:

De Slotshoek Loon – Grondverzet- en Transportbedrijf Geurs
De Slotshoek APM
De Slotshoek Geurs Beton
De Slotshoek Erve Groot Wegereef
De Slotshoek Rietdekkersbedrijf Bennie Blokhorst
De Slotshoek Keuper Kaasboerderij

Loon – Grondverzet- en Transportbedrijf Geurs
Loon-, Grondverzet-, en Transportbedrijf Geurs BV is een dienstverlener in de breedste zin van het woord voor Infra, Landbouw, Bouw, Cultuurtechniek en Groenvoorziening. Wij zijn dagelijks onderweg voor verschillende klanten in Nederland en Duitsland met ons moderne en uitgebreide machinepark en specialistische medewerkers. Ben je op zoek naar specialisten in het Egaliseren, 3D kraanwerk, Transport, Cultuurtechnisch werk en of het Verplanten van bomen? Geurs regelt het voor je van A tot Z! Tijdens de open dag kun je ons machinepark van dichtbij bekijken en praten met de enthousiaste bestuurders ervan. Kinderen kunnen zelf enkele machines besturen onder begeleiding. Verder is er een draaimolen, zijn de www.minitruckers.nl aanwezig en kun je kennis maken met het SOMA collega (school voor vakmensen in de infra) en nog veeeeel meer. Hier moet je even zijn geweest!!! Tot ziens op 18 september 2022 van 11:00 tot 17:00.

APM (Alfons Pierik Machinebouw)
APM is sinds 2009 actief als eenmansbedrijf in de machinebouw. Al meer dan 33 jaar ervaring bij diverse regionale bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Met deze kennis een volwaardige partner op het gebied van ontwikkeling, nieuwbouw, reparatie, onderhoud, revisie, aanpassing en opbouw van machines. Graag ondersteunt APM uw technische dienst met creatieve en praktische oplossingen. Bij APM is de werkplaats geopend en kan men via beeldmateriaal zien wat we de laatste jaren zoal gedaan hebben.  Wij zijn er zelf natuurlijk ook voor vragen en uitleg.

Geurs Beton
Geurs Beton BV uit Hengevelde produceert sinds eind jaren 80 van de vorige eeuw betonproducten. In het begin waren dit vooral keerwanden voor silobouw in de agrarische sector. Maar tegenwoordig maken we bijvoorbeeld ook zit- en bloembakelementen voor de openbare ruimte, stuwelementen voor waterschappen of machinefundaties. Door een kleine platte organisatie en gedreven collega’s kunnen we niet alleen oplossingen bedenken maar ze ook van ontwerp tot plaatsing in het werk realiseren. De producten van Geurs Beton kunt u binnenkort in het echt zien in de opnieuw ingerichte Molenstraat in Haaksbergen of natuurlijk op de Openbedrijvendag. Tot ziens op 18 september!
Team Geurs Beton BV

B&B Erve Groot Wegereef Locatie: Slotsweg 23, Hengevelde
Erve Groot Wegereef is een sociaal ontwikkelbedrijf. We zijn dit bedrijf begonnen om mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken, een kans te geven zich hier te ontwikkelen. Dit doen we door als team vorm te geven aan het runnen van de B&B. Dus ontbijtjes (voor)bereiden, boodschappen doen, kamers schoon maken, erf onderhouden en natuurlijk gasten ontvangen. (APM en B&B Erve Groot Wegereef) geopend. Bij de B&B is er voor gezorgd dat alle ruimtes open zijn (geen gasten) en we alles kunnen laten zien. Groeten,
Alfons en Wendy
B&B Erve Groot Wegereef Locatie: Slotsweg 23, Hengevelde!

Blokhorst Rietdekkers
Blokhorst Rietdekkers is een echt familiebedrijf en inmiddels is de vijfde generatie in het bedrijf werkzaam. Met zo veel kennis en ervaring in huis kunt u gerust uw rieten dak laten leggen door ons! Voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie of renovatie van alle soorten rieten daken (ook kunstriet) bent u bij ons aan het juiste adres. Blokhorst Rietdekkers is tevens aangesloten bij de Vakfederatie voor rietdekkers. Graag zien we u bij cluster omloop de Slotshoek bij de SIO open bedrijvendag Hengevelde.

Kaasboerderij Keuper
Bij Jan en Betsie Keuper wordt gebruik gemaakt van een prachtige formule: het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten. Maar ook kunt u kiezen uit pasta’s als elleboogjes, knietjes, (tricolore) spiralen, schelpen, sliertjes, spaghetti en thema-pasta; allemaal van eigen fabricaat. Allemaal te koop in de boerderij met boerderijwinkel aan de Goorsestraat 45, even buiten Hengevelde. Maar deze dag staan ze bij een goede klant:

De Slotshoek
De deelnemende bedrijven met alle QR codes van de deelnemers
Waar wilt u zijn?