Hier is hij dan: De tweede ‘Nollen Kanjer van de maand’!

Wie verdient voor de maand september de eervolle titel: Nollen kanjer van de maand? Daar heeft het bestuur van de SIO niet lang over na hoeven te denken. Er is één iemand die de afgelopen maanden veel voor de SIO en de ondernemers in Hengevelde betekend heeft en dat is Hans Oude Rikmanspoel.

Het SIO-bestuur heeft Hans, voormalig voorzitter van de Zomerfeesten en met zijn 70 jaar nog een bijzonder vitale en gedreven kerel, gevraagd of hij de kartrekker-animator-lijstduwer, zeg het maar, wilde worden van de werkgroep Open Bedrijvendag 2022. Hans zegde toe na enkele dagen bedenktijd en overleg met zijn jongens en eega. Vanaf dat moment heeft hij zich vol overgave vastgebeten in de voorbereidingen van dit evenement en zich met veel enthousiasme ingezet.

Bij de aftrap in juni had Hans in grote lijnen de opzet van deze dag al gereed met een zeker oog voor detail.  In korte tijd heeft hij een heel team om zich heen verzamelt, van clusterhoofden tot PR-medewerkers, veiligheid, horeca, etc. etc.  Daarnaast heeft hij vele vrijwilligers weten te mobiliseren onder het motto: de ondernemers doen zo vaak wat voor de verenigingen, laten we als club ook wat terug doen. En dat is gelukt.

Het is bewonderingswaardig dat Hans onder tijdsdruk zo’n evenement van een dergelijke omvang in goede banen heeft geleid.

Inmiddels is de Open Bedrijvendag 2022 achter de rug en kunnen we met z’n allen terugkijken op een zeer geslaagde zondag. Bedrijvig Hengevelde heeft zich weer mooi op de kaart gezet.

Zonder andere mensen die ook hebben bijgedragen aan het succes van deze dag te kort te doen, willen we Hans in het bijzonder in de schijnwerpers zetten.

Het zijn maar een paar simpele woorden, maar voor ondernemend Hengevelde van grote waarde:

Hans, Dank je wel! 

De ‘Nollen Kanjer van de maand’ is een nieuwe rubriek die in het leven is geroepen om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. De winnaar ontvangt een lekker cadeau pakket ter waarde van € 25,- van Bakkerij Nollen!”

Iedere eerste vrijdag van de maand zal de winnaar verschijnen op Wegdamnieuws! Wil je meedenken in wie de kanjer van de volgende maand kan worden omdat hij de afgelopen maand veel heeft betekend voor een ander of het gewoon verdient? Mail het naar redactie@wegdamnieuws.nl.

Bakkerij Nollen: Super bedankt dat jullie dit initiatief ondersteunen!

Heb je een kandidaat? Meld het bij de redactie van Wegdamnieuws!

Hans Oude Rikmanspoel ontvangt de attentie van bakkerij Nollen uit handen van de voorzitter van de Hengeveldse ondernemersvereniging SIO. Omringt door een groot deel van de organisatie van Open Bedrijvendag Hengevelde