Special guest op de Open Bedrijven Dag Hengevelde

Het gaat in deze om Raymond Bake, woonachtig aan de Dorreweg 12 in Hengevelde. Hij is getrouwd met Marieke Averdijk en ze hebben een tweeling van 8: Mara en Yurre.
Raymond: “Ik ben een nieuwkomer bij het SIO en op de Open Bedrijvendag,  ik ben sinds kort fulltime met mijn bedrijf bezig. Hiervoor werkte ik onder andere op de ambulance en als (beroeps)brandweer.

Mijn bedrijf begeeft zich ook als nieuwkomer op de markt. Zover bekend ben ik de enige in Nederland die fulltime volgens dit concept werkt. Fietsen detailen + beschermen —> THE BIKE PROTECTOR.

Vaak zijn dit hoogwaardige fietsen die door ons worden behandeld – vooral racefietsen / Gravelbikes / Mountainbikes)

We brengen deze fietsen eerst in topstaat door ze volledig te reinigen en het lak te polijsten of bij matte lak diep te reinigen. Of de fiets nu nieuw of gebruikt is, als hij bij ons is geweest, is de lak pas echt mooi!

Vervolgens beschermen we dan deze fietsen middels een coating of PPF (paint protection film – transparante beschermfolie die door ons nagenoeg niet opvalt) of we beschermen deze fietsen met coating en PPF waardoor de fiets vele malen mooier is, makkelijker schoon te maken is, beter beschermd tegen diverse elementen is en daardoor langer mooi blijft en meegaat!

Wilt u meer weten dan is ons Instagram onze portfolio en voor meer informatie bekijk www.thebikeprotector.nl. (Binnenkort wordt deze site volledig vernieuwd.)

Aangezien we klanten uit het hele land bij ons krijgen en zelfs uit België, is het misschien wel eens leuk hier wat over te laten zien aan mensen uit de buurt (of aan andere geïnteresseerden) en dat is ook de reden dat we op de bedrijvendag gaan staan op 18-09-2022.

U kunt ons vinden bij een in-huis adres Tuinte smart Industrial Solutions op het industrieterrein het Wegdam-1

Raymond Bake

The Bike Protector