Open Bedrijvendag: Cluster omloop Het Wegdam 2 stelt zich aan u voor!

Het Wegdam 2

De komende week is er iedere dag een cluster dat zich aan u voorstelt voor de Open Bedrijvendag op 18 september.
We zijn los! Het beloofd een prachtige dag te worden met vele activiteiten waarvan binnenkort meer op Wegdamnieuws! Voor ieder wat wils waarbij de kinderen zeker niet vergeten zullen worden!

De Hengeveldse Open Bedrijvendag 2022  stelt als eerste aan u voor:

Het Wegdam 2! (Klik op de bedrijfsnaam voor de desbetreffende website)

De deelnemende bedrijven van Het Wegdam 2 zijn:

Het Wegdam 2 Pierik Accountancy
Het Wegdam 2 BJVH Strategie & design/ Inge Rupert fotografie
Het Wegdam 2 Ter Doest Beveiliging B.V.
Het Wegdam 2 EKH Hekwerk & Deurtechniek
Het Wegdam 2 Even Anderz
Het Wegdam 2 Met Wilbert
Het Wegdam 2 Beuving Bestrating
Het Wegdam 2 Bouwbedrijf Gebr. Ten Heggeler BV
Het Wegdam 2 Koebrugge metaalbewerking BV
Het Wegdam 2 ICS Computers
Het Wegdam 2 ATB Metaal
Het Wegdam 2 Gravutech
Het Wegdam 2 Ravicon
Het Wegdam 2 Scanimix
Het Wegdam 2 Doeschot bv

Pierik Accountancy
Denk jij erover om een eigen onderneming te starten? Wil je weten wat een accountant voor jouw bedrijf kan betekenen? Heb je belastingvragen? Het team van Pierik Accountancy bestaat uit 20 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers, onder andere 2 accountants en 2 fiscalisten. Ook hebben zij een eigen loonadministratie.
Kennismaken? Je kunt het team van Pierik Accountancy vinden op het terrein van ICS Computers.

BJVH Strategie & Design
Wij helpen ondernemers en merken toegevoegde waarde te creëren en tot uiting te brengen. Zonder onderscheiden vermogen van uw onderneming, product of dienst, immers géén bestaansrecht in de toekomst. Van idee naar plan t/m de uitrol of alleen grafisch design en productie van reclame uitingen.

Inge Rupert fotografie
Making memories en samen op zoek naar jouw perfecte plaatje. Bezoek de studio en laat je inspireren door de verschillende soorten shoots (New Born, Kids, Portetfotografie, Familieshoots, Weddingshoots en Dogshoots) en de mooie afdrukken op verschillende materialen. Ik vertel je er graag over.

Wat valt er op deze dag bij ons te beleven?

  • Een tweetal circuit Porsches waarvoor BJVH het ontwerp verzorgde. Een uniek kans om deze “racemonsters” eens van dichtbij te bekijken. Plus uiteraard een impressie van ons werk.
  • Kom voor het perfecte plaatje een blik werpen in onze fotostudio en laat je live op de foto zetten in de fotobooth
  • Koffie wordt niet langer meer met een K geschreven. Proef bij ons gratis de kwaliteitskoffie van Qoffy. Vers bereid door onze Qoffy Barista.
  • Volgt ons op Insta en Facebook voor meer en actuele info: #bjvh_hengevelde en #inge_rupert_fotografie

Ter Doest Beveiliging
Ter Doest Beveiliging is een BORG Erkend technisch beveiligingsbedrijf die zich bezig houdt met het ontwerpen, leveren, monteren en onderhouden van:

  • Alarminstallaties
  • Camerasystemen
  • Brandmeld- en ontruimingsinstallaties
  • Toegangscontrolesystemen

We werken regionaal, zijn een klein bedrijf waar de lijntjes kort zijn en waar onze monteurs passie hebben voor hun vak.  Kortom voor alles wat met beveiliging te maken heeft bent u bij ons aan het goede adres.

We zien u graag op tijdens de open bedrijvendag aan het Wegdam 35 waar u kennis kunt maken met diverse systemen die wij leveren.

EKH Hekwerk
EKH Hekwerk “onderscheidend in hekwerk”. Op zoek naar hekwerk? Wij leveren alle soorten hekwerk en afrasteringen, poorten wel of niet elektrisch bediend. Zowel voor de particulier als zakelijk. Nieuw in ons assortiment, een modulaire laadoplossing voor elektrische voertuigen geïntegreerd in het hekwerk. www.tapp-e.com
Nieuwsgierig geworden: Bezoek ons bedrijf op 18 september tijdens de open bedrijvendag.

EvenAnderz
EvenAnderz uit Delden; misschien een vreemde eend in de bijt tijdens de Open Bedrijvendag in Hengevelde, maar zo voelt het zeker niet. Hengevelde is toch de plaats waar mijn roots liggen en daar ben ik super trots op. EvenAnderz houdt zich bezig met de in- en verkoop van relatiegeschenken, promotieartikelen en kerstgeschenken. Mede door Corona en het vele thuiswerken merk ik dat bedrijven er steeds vaker voor kiezen om hun medewerkers ook te verrassen tijdens Valentijn, Pasen en/of Sinterklaas, maar ook de zomerattenties zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het assortiment.
Hierbij ontzorg ik mijn klanten van a tot z en zet ik graag dat stapje extra.

Ook benieuwd wat EvenAnderz voor jullie kan betekenen? Neem een kijkje bij mij tijdens de Open Bedrijvendag in Hengevelde of neem geheel vrijblijvend contact met mij op (info@evenanderz.nl).

Met Wilbert
Risico’s zijn goed te managen.  Ik help je daarbij door ze in kaart te brengen en te minimaliseren.  Van onzekerheid naar verzekerd zijn van deskundig en onafhankelijk advies. Goed geregeld, Met Wilbert. Verzekeringen. Hypotheken. Pensioenen. Erfrecht. Risicomanagement. Jouw financieel adviseur.
Met Wilbert.nl

Beuving Bestrating
Beuving Bestrating levert graag de terrastegels voor uw droomtuin! Naast veel verschillende soorten beton- en keramische tegels hebben wij een ruim assortiment in siergrind, muurblokken, kunstgras, tuinverlichting en alles wat er ook maar nodig is voor uw tuin! Kom dus een kijkje nemen in onze showtuin en laat u verrassen! Wij hebben tijdens de Open Bedrijvendag op 18 september 5 Topaanbiedingen voor u!  Naast de verkoop van sierbestrating hebben wij een all-round bestratingsbedrijf dat jaarlijks veel verschillende werkzaamheden uitvoert op het gebied van de algehele infra, sierbestrating en machinale bestrating.
Tot ziens op 18 september!

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler
Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. is in 1985 als tweemansbedrijf gestart. Inmiddels is het bedrijf op het industrieterrein ’t Wegdam uitgegroeid naar een jonge en dynamische onderneming met ca. 25 medewerkers. Tijdens de openbedrijvendag kunt u bij ons langs komen voor informatie over ons bouwbedrijf en de werkzaamheden die wij uitvoeren. We laten graag onze gerealiseerde projecten aan u zien. Op ons terrein is vermaak voor jong en oud. Graag tot zondag 18 september op de openbedrijvendag 2022 van 11.00 tot 17.00 uur in Hengevelde.

Koebrugge Metaal Bewerking
Koebrugge Metaal Bewerking, afgekort K.M.B., startte op 1 Januari 1990 onder leiding van Jan Koebrugge als toeleverancier in de verspaning, destijds met één nieuwe CNC-Bedfreesmachine en enkele conventionele draaibanken. Sinds 2005 is zoon Charles mede-eigenaar en vanaf die tijd is het 5-assig frezen opgepakt en ook het draadvonken opgestart. De hoofdactiviteit is het produceren en bewerken van nieuwe en bestaande mechanische componenten, veelal machineonderdelen, in de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten. Meer weten en zien, tot 18 september!

ICS Computers
ICS COMPUTERS – UW ICT PARTNER.
ICS is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van (complexe) bedrijfsnetwerken voor diverse branches.
Het brede assortiment aan diensten & producten zorgen dat elke klant een passend oplossing krijgt.
Alles met betrekking tot ICT kan ICS leveren. Van fysieke datalijnen tot en met de werkplekken.

ATB Metaal
ATB Metaal is een jong bedrijf, gespecialiseerd in Verspaningstechniek. Met veel passie en visie onderscheiden wij ons in enkelwerk, kleine series en wij houden wel van uitdagingen. Bent u benieuwd hoe zo’n proces eruit ziet? Tijdens de open dag kun je ons machinepark bezichtigen en Arjan staat u graag ter woord. Dit wilt u toch echt niet missen? Tot zondag 18 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Gravutech
Gravutech staat al ruim 25 jaar voor een veelzijdig pakket van op maat gemaakte producten en diensten. Van visuele reclame tot speciaal graveerwerk of op maat gemaakte behuizingen en machine componenten; wij maken het! Met onze kennis en ervaring geven we persoonlijk advies en verzorgen het gehele traject van idee of schets tot product of installatie. Kijk voor meer informatie op www.gravutech.nl.

RAVICON B.V.
Ravicon ontwikkelt en produceert klant specifieke industriële printsystemen. Deze machines printen rechtstreeks op de meest uiteenlopende producten en materialen. Het modulaire concept is eenvoudig te integreren in een bestaand productieproces maar ook als stand-alone machine te gebruiken. Bijzondere print uitdaging? Wij vinden een oplossing! Kijk voor meer informatie op www.ravicon.nl

Scanimix
Scanimix ontwikkelt en maakt machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in afvullen, doseren, portioneren en verpakken. Met onze oplossingen worden productieprocessen betrouwbaarder en vaak sneller. Wij onderscheiden ons door zeer klantgerichte oplossingen te ontwikkelen.
Nieuwsgierig geworden, bezoek onze website en neem contact met ons op.

Doeschot
Wij zijn een modern familiebedrijf dat zich richt op het vervaardigen van constructiedelen voor de staalbouw, gemonteerd met dak- en wandbeplating. Daarnaast zijn we partner voor het construeren van plaatwerk, de toelevering van diverse constructiedelen (m.n. lasersnijden en kantwerk), het ontwerpen en vervaardigen van trappen en klein constructiewerk. Ons bedrijf bestaat bijna 50 jaar. In die 50 jaar hebben wij ons bedrijf uitgebreid met sinds 2019 een tweede locatie voor de staalbouw. Op de openbedrijvendag willen wij je graag laten zien wat er achter de muren van ons bedrijf geproduceerd wordt. Op onze locatie aan Het Wegdam 6 zie je de producten op het gebied van staalbouw, dak- en wandbeplating. Op onze locatie aan de Weth. Goselinkstraat 18 kun je zien hoe producten van o.a. roestvast staal en aluminium worden bewerkt. We hopen je een goede indruk te geven van al onze mogelijkheden!

Tijdens de openbedrijvendag willen we ook de jeugd graag kennis laten maken met ons prachtige vak. Heb je altijd al eens willen lassen? Probeer het zelf uit in onze werkplaats. Kom kijken en probeer onder begeleiding een mooie las te maken. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden. Uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven.

Hopelijk zien we je op 18 september!

Het Wegdam 2
De deelnemende bedrijven met alle QR codes van de deelnemers
Waar wilt u zijn?