Zonnebloemnieuws februari 2024

Op 12 januari j.l. hebben we 2024 geopend met een gezellige, goed bezochte nieuwjaarsmiddag met een gezellige Bingo in de conferentiezaal van de Marke.
Velen gingen met een leuk prijsje huiswaarts en we genoten van de hapjes en
drankjes die door de Zonnebloemvrijwilligers werden verzorgt.
Op dinsdag 19 maart staat weer een winkelmiddag naar Deurningen op het programma, deze dag zijn we uitgenodigd door de plaatselijke Zonnebloemafdeling en tuincentrum Borghuis om bij hen te komen winkelen. Zoals altijd worden we getrakteerd op een kopje koffie met iets lekkers erbij en 10% korting op onze aankopen.
Helaas staat er ook een KBO-uitje gepland deze dag, maar we hopen toch op voldoende belangstelling. De rolstoelbus van ter Doest staat om 13.00 uur klaar aan de Diepenheimsestraat ter hoogte van de kerk en we rijden via de Isidorushoeve richting Deurningen. We verwachten rond 17.00 uur terug te zijn in Hengevelde.
Wordt u niet door onze Zonnebloemvrijwilligers benaderd, maar lijkt het u leuk om een keer met ons mee te gaan meldt u zich dan aan bij: Ria Doeschot,
                                                                           tel:06-57067111 of via
                                                                           riadoeschot@outlook.com.
In het voorjaar zit er een modeshow om uw voorjaar en zomercollectie aan te vullen in de planning m.m.v. Modehuis Blauw uit Enschede. In het Zonnebloemnieuws van maart hoort u hier meer over.