Aangifte bij politie na duel Hengelo-WVV’34 geseponeerd

Het was gisteren alweer een maand geleden. Een wedstrijd die door WVV’34 met 0-2 werd gewonnen, maar die door velen onthouden werd als de wedstrijd waar een speler van Hengelo het borstbeen brak in een ongelukkig duel met WVV-er Roy Tuinte. De scheidsrechter stond er met de neus bovenop en oordeelde het als een correct duel. Maar wat schetste ieders verbazing, de geblesseerde speler had bij de vrijdag na het duel bij de politie aangifte gedaan van mishandeling.
Trainer en aanvoerder van WVV’34 moesten op het bureau verschijnen en werden gehoord. Deze week werd bekend dat de zaak wordt geseponeerd. WVV-speler Roy Tuinte reageert: ”Erg vervelend natuurlijk voor de speler dat hij zo geblesseerd is geraakt. Hij liep echter tegen mijn elleboog aan en er was, zoals de scheids ook oordeelde, geen sprake van een overtreding. Hij stond er dicht genoeg bij voor een juiste beoordeling. Ik ben blij dat het nu allemaal achter de rug is, hopelijk gaat het herstel van de speler van vv Hengelo voorspoedig.”
Geen schorsing of andere sancties voor Tuinte, die het zondag met zijn ploeg opneemt tegen Oldenzaal, wat één punt hoger op de ranglijst staat dan de Hengeveldse ploeg.