Update: Politie heeft belangrijke getuige van ongeval met Porsche in Delden gevonden en gesproken

Update: De politie heeft de belangrijke getuige van ongeval met Porsche in Bentelo gevonden en gesproken.
De politie Hof van Twente heeft een belangrijke mededeling, zo laten zij vrijdagochtend weten. “Stond jij op zaterdag 16 september rond 21.30 uur te tanken bij tankstation Tinq aan de Bentelosestraat en herken je jezelf in de geblurde foto? Lees dan even verder want je bent mogelijk een belangrijke getuige!
Op zaterdag 16 september 2023 rond 21.30 uur kregen we een melding van een aanrijding waarbij een Porsche met hoge snelheid tegen een boom was gereden. De bestuurder en bijrijder werden naar het ziekenhuis gebracht. We doen onderzoek naar deze zaak en daarbij zijn we op zoek naar een getuige.
Uit camerabeelden blijkt namelijk dat er iemand stond te tanken bij tankstation Tinq aan de Bentelosestraat toen de Porsche met hoge snelheid een touringcar inhaalde. Het is goed mogelijk dat de man die daar op dat moment stond te tanken dat heeft gezien.
Ben jij dit of weet je wie dit is? Dan spreken we je graag! Je kunt ons bellen via 0900-8844 of meld je bij een politiebureau. Het zaaknummer is 2023428797.”