Hondenpoep blijft probleem op voetbalvelden

De drol die afgelopen zondag werd aangetroffen op het hoofdveld

De afgelopen tijd is het iedere week raak; hondenpoep op het voetbalveld! Ongelooflijk en volstrekt onacceptabel! Voorafgaand aan de trainingen en wedstrijden moet nu het veld gecontroleerd worden. Dit kan toch niet waar zijn.
Ook afgelopen zondag toen W.V.V.’34 in alle vroegte het veld betrad, werd er weer hondenpoep aangetroffen. Smerig en ook nog eens asociaal.

Loslopende honden zijn op ons sportpark niet toegestaan. Ook mogen honden niet op de sportvelden komen. Uiteraard zijn honden, mits aangelijnd, nog steeds welkom op ons sportpark. Maar als we hondenpoep blijven vinden, kunnen we niet anders dan honden verbieden op het sportpark.

Het bestuur gaf onlangs al te kennen: “Daarom deze allerlaatste dringende oproep aan mensen die met hun hond ons sportpark bezoeken: houd uw hond aangelijnd, honden mogen niet op de sportvelden komen en mocht uw hond onverhoopt zijn behoefte doen op het sportpark? Ruim het netjes op, zoals u dat hopelijk overal doet!
Daarnaast doen we ook een oproep aan Hengeveldenaren om contact op te nemen met onze bestuursleden wanneer loslopende honden op het sportpark worden gesignaleerd. Wij rekenen op de medewerking van iedereen. “