Vernielers fiets graag melden, de beelden zijn er

Afgelopen vrijdag is een fiets van een meisje uit groep 5 vernield op het schoolplein van de Petrusschool. Hierover heeft al eerder een berichtje gestaan op Wegdamnieuws. Door dit berichtje hebben we op school de camerabeelden goed bekeken en daarop staan duidelijk herkenbaar twee jongens die rond 23.00 uur aan het klooien zijn met de fiets.
De een draagt een donkerblauwe broek en donkerblauwe jas met zwarte schoenen. Opvallend is zijn gebreide muts met strepen met een bolletje erbovenop. De andere jongen droeg een lichte spijkerbroek met donkerblauwe jas en donkere korte laarsjes/boots.
Zij rijden rondjes, trappen tegen het mandje en gooien uiteindelijk de fiets vanaf het grote speeltoestel naar beneden. Nu hebben we allemaal wel eens kattenkwaad uitgehaald en soms ook wel eens ondoordacht iets gedaan waar je achteraf spijt van kan hebben. Daarom willen we de jongens vragen om contact op te nemen met de moeder van het meisje waarvan de fiets is vernield (06-50870470) om samen met haar dit op te lossen.
We willen als school de beelden liever niet delen met de politie, maar zijn genoodzaakt dit wel te doen als de jongens zichzelf niet melden.