2e voetbalmiddag: Gevecht op Rupertserve beslist met shoot-outs

Een bijzonder bericht! Sport in Coronatijd! De 2e herfstvoetbalmiddag vanmiddag op het sportpark Rupertserve. Deze vond plaats onder geweldige weersomstandigheden en was bedoeld voor de JO11 en JO12 spelers van voetbalvereniging W.V.V.'34.
Ook nu bestond het 1e deel van de middag weer uit een circuit, waarmee punten konden worden behaald. Vandaag met een iets hogere moeilijkheidsgraad dan de 1e herfstvoetbalmiddag gisteren, uiteraard!. Ze zagen de kinderen met plezier sporten en de begeleiders genoten van de inzet van de kinderen.
Na de pauze ontstond er een massale 'vechtpartij'. (ZIE DIT FILMPJE

WVVVV 6
Wie kan de gekste bek trekken?

Uiteraard in gang gezet door de organisatie met als doel om iedereen na de pauze weer (veelzijdig) in beweging te krijgen. Dit was eigenlijk wel illustrerend voor de hele middag. Alle kinderen streden met passie en haalden het beste uit zichzelf om kans te maken op die felbegeerde 1e plek.

De afsluiting van de middag was het voetbaltoernooi. Door loting werd de teamindeling bepaald en per wedstrijd konden punten worden behaald zodat er uiteindelijk een winnaar zou komen. Tenminste, dat dacht de organisatie. Nadat alle scores bijgewerkt waren, bleken namelijk 2 spelers evenveel punten te hebben en wel Bas Pierik en Luuk ten Breteler. Om de uiteindelijke winnaar te kunnen bepalen, mochten beide spelers 3 shoot-outs nemen op de JO19-1 keeper van HSC'21, Lars Escher. Deze werd gewonnen door Luuk ten Breteler, hij scoorde 3 uit 3 en ging dus met de 1e prijs aan de haal. Bas Pierik won een welverdiende 2e plaats en Kars Markslag maakte de top 3 compleet. En uiteraard gingen ook nu alle deelnemers met een oorkonde en medaille naar huis.

We kijken terug op 2 geslaagde middagen! We willen hierbij alle begeleiders en andere vrijwilligers vriendelijk bedanken voor hun inzet, top dat zij hier hun vrije tijd aan willen besteden, hartelijk dank! De foto's van deze middag zijn te vinden op de Facebookpagina van W.V.V.'34.

Commissie VTZ-jeugd onderbouw

WVVVV 4
Winnaar Luuk ten Breteler

WVVVV 3
Nummer 2 Bas Pierik

WVVVV 2
En de nummer 3 Kars Markslag