60 jaar WHC: Maak kennis met: Elke Brummelhuis

In verband met ons 60-jarig jubileum hebben we verschillende leden en oud-leden geïnterviewd die nauw betrokken zijn (geweest) bij WHC. Deze keer spreken we met Elke Brummelhuis!
Hoe ben je verbonden met WHC?
Ik handbal vanaf de leeftijd van 7 jaar bij WHC. Dit doe ik op dit moment nog steeds met veel plezier in Dames 1.
Wat zijn een paar van de mooiste momenten die je hebt meegemaakt met de club?
Ten eerste het handbal-voetbal kamp in de jeugd met hierbij als hoogtepunten de vossenjacht en de spooktocht. Dit jaar ben ik voor het eerst mee geweest als begeleider. Leuk om te zien dat er eigenlijk niks veranderd is en kinderen nog steeds enthousiast zijn. Daarnaast blijft het kampioenschap met het eerste mij ook altijd bij. Ik werd die dag 18 jaar en wij promoveerden naar de hoofdklasse.
Wat betekent deze club voor jou persoonlijk?
Ik speel al van jongs af aan bij WHC, dus heb hier al vele uren doorgebracht. De gezelligheid en sociale contacten maken dat ik voorlopig nog wel actief blijf binnen de vereniging.
Hoe zou je de sfeer binnen de club omschrijven?
Binnen de vereniging hangt een goede sfeer. Je merkt dat het een echte dorpsclub is door de betrokkenheid van vele vrijwilligers en door de vele supporters die aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren door de verschillende commissies. Dit alles maakt dat de vereniging leefbaar is en iedereen met plezier kan blijven handballen.
Hoe zie jij de toekomst van de club voor jou? / Wat wens jij de club voor de toekomst?
Dit zal mijn laatste jaar zijn in Dames 1, waarna ik zal overstappen naar de recreanten. Hier verwacht ik nog langere tijd met veel plezier en gezelligheid te zullen handballen. Ik wens WHC nog vele gezonde jaren toe met betrokken vrijwilligers, veel spelplezier en enthousiaste leden!