W.V.V.’34 wint eerste bekerwedstrijd

W.V.V.’34 boekte vanmiddag op een zonovergoten sportpark Rupertserve een moeizame 1-0 overwinning op vv Diepenheim in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Diepenheim speelde compact; “Blijf bij elkaar” was dan ook een veel gehoorde kreet van de trainer van de gasten.
De blauw-witten leken zelfs op voorsprong te komen in de 18e minuut, daar stak grensrechter Marc Pelle letterlijk een stokje voor en de goed leidende scheidsrechter keurde het doelpunt af.
WVV had moeite om en gaatje te vinden in de Diepenheimse defensie, tot in de 38e minuut. Toen was het Vallentijn Rupert die met een fraaie halve omhaal Tom Grobben bereikte, die stak hem tussendoor op Wouter Horstink en deze trok de bal voor vanaf de achterlijn waarna Thomas Wegdam van dichtbij de bal eenvoudig kon binnen tikken.

In de tweede helft veranderde er nauwelijks iets aan het spelbeeld, aanvoerder Remi Leferink:
“Een potje met veel ruimte voor verbetering. Het was in tempo te laag en te statisch, waardoor we eigenlijk zelf geen goede kansen hebben gecreëerd. Wel weer 90 minuten in de benen, op naar het volgende potje.

Het was wel parkeer de bus bij Diepenheim….
Remi Leferink: “Dat klopt, werd het niet makkelijker door”

W.V.V.’34 – vv Diepenheim 1-0

Doelpunt: Thomas Wegdam in de 38e minuut

Kevin Smit- Gijs Brummelhuis-Luuk Lentelink (58 Dani Morsink)-Remi Leferink-Tom Brummelhuis-Barten Tijhof-Stan Aarnink-Tom Grobben-Vallentijn Rupert (64 Mahmoud Jaafil) -Thomas Wegdam (58 Robin Rikkert) -Wouter Horstink

 

De 0-1, daar stak grensrechter Marc Pelle letterlijk een stokje
Vallentijn Rupert in actie
Barten Tijhof