WVV’34 krijgt wat het verdient

WVV’34 kreeg wat het verdiende deze middag op het sportpark Rupertserve met de 4-1 overwinning op vv Reutum. De tegenstander zakte in, wachtte af en leunde op de snelheid voorin. Het loerde op foutjes in de Wegdamse defensie en schakelde vervolgens razendsnel om
WVV’34 had het daarmee moeilijk in de eerste 25 minuten. Het bleef achterin rondspelen zoekend naar ruimte die er niet was. Reutum loerde zoals vermeld op Wegdamse foutjes en die kwamen er. Keeper Tom Pierik wist een achterstand te voorkomen. WVV’34 had moeite met de snelheid bij Reutum voorin.

De 1-0 van Robin Rikkert

In de 28e minuut wist Robin Rikkert met zijn fluwelen linkervoet de thuisploeg toch op voorsprong te zetten. Na een overtreding op Mahmoud Jaafil krulde hij de bal via de paal achter de doelverdediger.

Dat was dan ook de enige mogelijkheid voor WVV in de eerste helft. In de 42e minuut werd het alsnog gelijk na een verre ingooi die doorgekopt werd. Met een ruststand van 1-1 mocht de thuisploeg tevreden zijn.

Tweede helft

Het inbrengen van Remi Leferink bracht nieuwe elan in het team. De ruimte achter de laatste linie werd gevonden en er werden enkele mogelijkheden gecreëerd. In de 62e minuut was het Lars Aarnink die WVV’34 wederom aan de leiding bracht middels een prachtige treffer diagonaal in de kruising: Assist Robin Rikkert. (Uiteraard)

In de 81e minuut was het Tom Brummelhuis die de wedstrijd besliste met een rake kopbal waar de keeper geen antwoord op had. De assist laat zich raden: Robin Rikkert!

Reutum moest daarna uit hun schulp kruipen waardoor er ruimte en mogelijkheden kwamen voor de Hengeveldenaren. Een razendsnelle aanval werd daarmee succesvol: De diepgaande Lars Aarnink wist Dani Morsink te vinden die daarmee zijn eerste treffer van het seizoen maakte!

WVV’34 – vv Reutum 4-1
1-0 Robin Rikkert
2-1 Lars Aarnink
3-1 Tom Brummelhuis
4-1 Dani Morsink

Tom Pierik-Martijn Baas-Gijs Brummhuis (46 Remi leferink) Luuk Lentelink-Tom Brummelhuis-Dani Morsink-Barten Tijhof-Robin Rikkert-Mahmoud Jaafil (68 Tom Grobben)-Wouter Horstink-Lars Aarnink