Alpe d’HuZes; Thea en Cindy gaan er weer voor!

Morgen gaan duizenden helden weer aan de bak voor Alpe d’HuZes, zo ook Thea Kruders en Cindy Pierik. De Franse berg Alpe d'Huez is woensdag 3 en donderdag 4 juni weer van de Nederlanders tijdens de tiende editie van Alpe d'Huzes. Voor de meeste deelnemers niet alleen een sportieve prestatie maar ook een emotionele tocht. Bijna iedereen heeft een historie met kanker, ze zijn zelf ziek, ziek geweest of hebben een dierbare die kanker heeft of er misschien al vroegtijdig aan is overleden. 
 

Thea:”De eerste keer de top bereiken, wat was dat bijzonder. Ook dit jaar ga ik de uitdaging weer aan, samen met mijn collega van Unipro bv te Haaksbergen.In 2014 heeft Unipo voor het eerst deelgenomen aan de Alpe d'HuZes. Samen met onze medewerkers, klanten en overige relaties hebben wij ruim 66.000 Euro kunnen doneren aan het KWF. Dit maakt Unipro in 2015 tot een van de hoofdsponsoren van deze indrukwekkende klim. Wij hopen ook dit jaar een tastbare bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker. Want daar is waar het echt om gaat !Wij kunnen alle extra steun goed gebruiken. Ik heb de laatste twee dagen nog flink getraind, maar het is warm erg warm”.
     
Via de link bezoekt u mijn actiepagina        
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/theakruders/thea-kruders1/blog.aspx

Hoe gaat het met Cindy, gezien de zeer opmerkelijke foto's van de voorbereiding? (zie lees meer)

“Ik ben in verband met mijn opleiding gisteren pas hier gekomen. Het wordt inderdaad erg warm, en daarbij is het ook nog eens zo goed als windstil! Het was gisteren middag al 27graden. op de berg en morgen wordt het ruim boven de 30 geloof ik!. Morgen extra Isostar halen. Al wel alvast gefietst en met Yvonne bijgekomen in de jacuzzi #zonsondergang haha!

Vandaag (woensdag) nog even gefietst en gelopen. En natuurlijk de Alpe d'huzussen aangemoedigd. Morgen om 3.15u daal ik in het donker de Alpe af, om zo rond 5uur te kunnen beginnen aan de eerste klim. Ben redelijk goed getraind, en gelukkig worden er in verband met het warme weer extra water, bouillon en sponsen uitgedeeld.

Yvonne te kiefte en de andere teamleden gaan lopend de alpe d'Huez op en starten rond 9uur. Wij zijn te herkennen aan oranje hoedjes met zonnebloemen.

Alle deelnemers (ook Thea) zijn te volgen via de app "huzes", of kijk op: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/koersweek/thuisblijvers op welke zenders het uitgezonden wordt.”