Ard ten Heggeler “Herbstmeister” Gouden Schoen WVV’34

Nu het voor elk elftal winterstop is, kunnen we de balans opmaken wat betreft de Gouden Schoen.

Ons 2e elftal voetbalde vorig weekend niet, dit betekende dus dat Maurice Workel op maar liefst 18 doelpunten blijft staan voor de winterstop.

Het 8e elftal moest nog wel 1 wedstrijd spelen. Dit tegen de Ruurlo. Dit was ook de koploper tot aan deze wedstrijd, met de nadruk op was. Want WVV nam door een 3-0 overwinning de koppositie over.

In deze wedstrijd wist Ard ten Heggeler 1x het net te vinden, hiermee pakt hij op de valreep de wintertitel. En verdrong Maurice naar plek 2 in het klassement.

Ook Mathieu Lubberdink scoorde 2x in deze wedstrijd.

Berry te Morsche scoorde 1x in de gewonnen wedstijd tegen BSC Unisson.  En hij bezet op dit moment plek 3, die goed is voor de is voor de bronzen schoen.

Bij het 1e elftal scoorden Wouter Roescher en Bas Assink, maar ze verloren de wedstrijd wel met 3-2.

Bij WVV 4 scoorden Jeroen Rosink en Frank de Wit, en zorgen daarmee voor de verdiende 2-1 overwinng. Tim ten Thije/Boomkamp scoorden bij het 6e elftal, maar omdat hij normaliter een selectiespeler is telt deze maar voor 0,5 doelpunt.

Jorg Jannink en Wout Essink waren de doelpuntenmakers bij WVV 8.

Ard ten Heggeler van harte gefeliciteerd met de wintertitel en zorg dat je aan het eind van het seizoen daar nog zult  staan.

Iedereen een goede winterstop gewenst en prettige feestdagen en op naar een doelpuntrijk 2015.

Tot volgend jaar!!