Ballenwedstrijd Het Simmetje Diepenheim 2020

Zondag 12 januari 2020 is de ballenwedstrijd voor leden van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden aan het Twentekanaal nabij de Zwaaikom te Almen. De opkomst (7 vissers en er waren er een paar die kwamen kijken) viel tegen. Het weer was bewolkt met later op de morgen een beetje regen. Met een graad of 7 boven nul met een beetje wind erbij, was het toch nog redelijk te vertoeven aan de waterkant. Er werden door 5 vissers toch 1 of meerdere vissen gevangen. Het mocht de pret niet drukken, want deze gezellige vismorgen werd rond 11.00 uur onderbroken door de eigen catering, die de vissers trakteerden op een heerlijke warme bal gehakt en een lekker borreltje om te toosten op een mooi en visrijk 2020

Opgelet!

Donderdag 19 maart 2020 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim gehouden om 20.00 uur bij camping eetcafé de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim.
De 1e viswedstrijd van de zomercompetitie voor de senioren van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim begint op zondag 5 april 2020 aan het Twentekanaal bij de Moggezompsbrug (richting Goor) te Lochem, zoals vermeld staat op de wedstrijdagenda. Aanvang en loting: 6.45 uur aan het water. Er wordt gevist van 7.30 uur t/m 11.30 uur.