“Berrytelli” 6x trefzeker!!!

Afgelopen weekend speelde ons 7e elftal in en tegen Delden.Het resulteerde in een dikke 8-2 overwinning. Dit was dan ook zeer zeker te danken ook Berry ter Morsche alias “Berrytelli”. Hij wist in deze wedstrijd maar liefst 6x over het net te vinden. De andere 2 goals kwamen op naam van Stephan ter Doest. Maar het was toch de naam “Berrytelli” die heel de zondag over het sportpark galmde.

Maurice Workel verstevigde zijn koppositie door 3 treffers voor zijn rekening te nemen. Dit alles gebeurde in de uitwedstrijd tegen RKZVC. De heren van WVV 2 keerden met een 4-2 overwinning weer huiswaarts. De andere treffer werd gemaakt door Roy Tuinte.

Wie ook een goeie zondag had was Arnold Heijmer, hij wist 4x over te scoren in een wedstrijd tegen Diepenheim 3 en zorgde mede daardoor voor een overwinning van zijn WVV 6. Jelco Busschers maakte zijn 1e van het seizoen en bracht daarmee de eindstand op 5-3.

Hamoudi Jaafil was belangrijk voor het 1e elftal. Hij zorgde met een doelpunt en een fraaie assist op Wouter Horstink dat vrij eenvoudig Varsseveld opzij werd gezet, 2-0 Wat hierbij tevens de eindstand.

Ons 4e elftal kwam helaas niet verder dan een gelijkspel tegen Lochem 4. Jos ter Haar miste de gegeven penalty, maar schoot in de rebound wel raak, eindstand 1-1

Over WVV 8 kunnen we heel kort zijn, zij gingen kansloos onderuit bij Rietmolen met maar liefst 9-1. Het enige doelpunt dat werd gemaakt aan Hengeveldse kant kwam op naam van Stef Wissink.

Dat het ook weer is toegestaan om de welbekende “baaldag” aan te vragen kwamen ons 5e en 9e elftal wel achter. Hun tegenstanders vroegen deze baaldag aan en kwamen dus niet in actie.

Vorige week stond er een verkeerde stand op, dus dit is dan ook de actuele stand per 14-10-2014