Bestuur W.V.V.’34 vraagt aandacht voor gebruik sportpark

Steeds meer jeugdigen weten na schooltijd of in de avond, de weg naar ons sportpark te vinden. Daar zijn we trots op bij W.V.V.'34, want zoveel als mogelijk stellen we ons sportpark open voor iedereen in ons dorp, ook voor onze jeugd. We vinden het fijn dat de kinderen ons sportpark weten te vinden om samen te voetballen.

Helaas bereiken ons opnieuw berichten van overlast vanwege lawaai of het betreden van de pannakooi. Dat vinden we erg jammer. We hebben duidelijke afspraken over het gebruik van ons sportpark. Het kan niet zo zijn dat omwonenden hinder ondervinden van gebruikers van ons sportpark. Langs deze weg wil het bestuur van W.V.V.’34 opnieuw aandacht vragen voor de afspraken die zijn gemaakt rondom het gebruik van sportpark Ruperts Erve. De belangrijkste afspraken zijn:

- Wanneer er geen georganiseerde wedstrijden/trainingen zijn gepland, is het hoofdveld/kunstgrasveld (ook in de zomermaanden) op alle dagen vrij bespeelbaar tot maximaal 21.00 uur.
- Het is niet toegestaan gebruik te maken van de pannakooi (voormalig handbalveld).
- Het hoofdveld/kunstgrasveld mag in de zomermaanden gebruikt worden aan de zijde van de tribune. Hiervoor zal na de competitieperiode een deel van het veld worden afgezet.
- Het is niet toegestaan tegen de reclameborden te schieten. Dit in verband met geluidsoverlast voor onze omwonenden.
- Fietsen horen niet op ons sportpark, hiervoor is de fietsenstalling.
- Het is niet toegestaan buiten muziek af te spelen (radio, mobiele telefoon, geluidsboxen, enz.).
- Afval hoort thuis in de prullenbakken die op ons sportpark te vinden zijn.

Het bestuur benadrukt dat het belangrijk is deze regels in acht te nemen. Hierop zal de komende tijd extra gecontroleerd worden. Maar bovenal doet het bestuur van W.V.V.’34 een beroep op alle leden, vrijwilligers, gasten en kinderen de regels rondom het gebruik van ons sportpark in acht te nemen. We doen ook een beroep op ouders, om het gebruik van het sportpark en de regels hierover te bespreken met de kinderen. Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid overlast zoveel als mogelijk te voorkomen en ons sportpark netjes te houden. 

Alleen gezamenlijk kunnen we ervoor zorgen dat ons sportpark toegankelijk blijft voor iedereen!