Bridgen is een feestje

Op de foto de leden die sinds de oprichting nog steeds actief zijn. Van links naar rechts: Edith te Vaarwerk, Theo Rupert, Henk Krijgsman, Femmy Kuijer, Johan Semmekrot. Henk Roescher ontbreekt op deze foto.

Zondag 23 april vond de feestelijke slotdrive plaats van bridgeclub Vriendschap Troef. Het was een dubbelfeest omdat  meteen ook het 25 jarig jubileum werd gevierd.

‘s Morgens verzamelden de leden zich bij hotel restaurant Hof van Twente. Uiteraard werd er begonnen met koffie en gebak en verwelkomde de voorzitter de leden. Ze blikte terug op de oprichting, het ontstaan van de club en de afgelopen 25 jaar.  Zes leden zijn vanaf de  oprichting lid en  nog steeds actief als kaarters. Ze werden stuk voor stuk in de bloemetjes gezet.

Daarna begon  de feestelijke drive, zoals altijd technisch mogelijk gemaakt door Henk Krijgsman.

Ook  dit maal was er gekozen om niet met de vaste partner te kaarten, maar waren er voortdurend wisselende contacten.

Tijdens de lunch verrasten de leden het bestuur en de werkgroepen met een heerlijke attentie als dank voor 25 jaar inzet en organisatie.

De prijswinnaars

‘s Middags werd het tweede deel van de drive afgewerkt en daarna volgde de uitslag. De nummers 1,2 en 3 en diegene die het dichtst bij de 50% zat ontvingen een feestelijk kado pakket van Bakkerij Nollen, die dit geheel belangeloos beschikbaar had gesteld. De rest van de leden ging echter ook niet met lege handen naar huis. Voor iedereen was er attentie: een pakje krentewegge met daarbij 2 pakjes speelkaarten met het logo van Vriendschap Troef erop. Bart Jan van Hecke had het logo voor deze  gelegenheid  belangeloos aangepast en oud Hengeveldenaar Eveline Lansink, EvenAnderz, had voor de realisatie gezorgd.

De dag werd gezamenlijk afgesloten met heerlijk diner. Het was een superdag  die fantastisch was georganiseerd door de feestcommissie van Vriendschap Troef.

Vriendschap Troef al 25 jaar een superclub!!!!