Christiaan assistent-trainer bij WVV 1

Komend seizoen gaat Christiaan Spijkerman samen met Mike te Wierik en Roy Workel assisteren bij W.V.V.'34 1 Christiaan, nu nog hoofd voetbaltechnische zaken (VTZ), zal aan het eind van dit seizoen stoppen als hoofd VTZ. In de komende jaarvergadering zal Christiaan niet herkiesbaar zijn binnen het bestuur van W.V.V.'34.
Christiaan hierover:
“In 2010 ben ik benaderd door Paul Wegdam om Paul op te volgen in het bestuur. Na eerst een jaar met Paul te hebben meegelopen, ben ik daarna acht jaar met veel plezier onderdeel geweest van het bestuur van W.V.V.'34. De laatste twee jaar heb ik dit gecombineerd met het trainen van ons 3e elftal. Nu is het goed deze taak over te dragen en wil ik mij verder gaan storten in een volgende uitdaging binnen W.V.V.'34. Zo wil ik wil de trainerscursus UEFA C (TC3) gaan volgen. Onderdeel van deze trainerscursus is een verplichte stage. Ik ben blij dat ik deze stage mag gaan combineren met het assisteren van Roy bij ons 1ste elftal."
Roy Workel over de komst van Christiaan als assistent-trainer: "Wij als technische staf van W.V.V.'34 1 zijn zeer content met het goede nieuws dat Christiaan het nieuwe seizoen als assistent wil fungeren bij de hoofdmacht van W.V.V.'34. Christiaan is gedreven en een man van de club die zich graag wil ontwikkelen."