Clubkampioenschappen jeugd groot succes!

Ondanks de slechte vooruitzichten was het weer ons vandaag goed gezind. Een goed begin van de jaarlijkse clubkampioenschappen jeugd van de Wegdamse TC. We hadden dit jaar veel opgave en er deden 23 kinderen mee. Deze kinderen hebben we verdeelt over 7 poule's van gelijke leeftijden. Van iedere poule gingen er 1 of 2 door naar de halve finale. 

De eerste halve finale bij de poule's met de jongste deelnemers werd gewonnen door Nick Schonenborg die hiermee een plaatsje veilig stelde in de finale. In deze finale moest hij het opnemen tegen Thijmen Tijhof. Dit bleek een gelijkopgaande strijd te zijn en werd uiteindelijk gewonnen door Thijmen met 9-8. 

In de poule's van de leeftijd van 8 tot 10 jaar, waarin overigens alleen dames meededen, ging de finale tussen Aniek Ros en Debbie Huisstede. Ondanks goede weerstand van Debbie kon zij niet voorkomen dat Aniek er vandoor ging met de 9-3 winst. 

Tot slot waren er nog 3 poule's met de oudste deelnemers. Na de halve finale bleken Rens Aarnink en Barten Tijhof onverslaanbaar en kwamen ze elkaar terecht tegen in de finale. Na een spannende en gelijkopgaande strijd wist Barten aan het langste eind te trekken. Hij heeft de finale met 9-6 gewonnen.

Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!!

De jeugdcommissie.