Competitie Wegdamse volleybaldames van start met nieuwe aanwinst

De voorbereiding is geschiedenis, vanmiddag om 17.00 uur begint de competitie voor de dames van Cupido in Enter tegen Holyoke. Trainer Ben Trof, hoe verliep de voorbereiding? “Vanaf vandaag gaat het dan echt om de knikkers. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is iets anders gegaan als waar we op gehoopt hadden. Nog in de vakantieperiode gaf Karlijn Wensink aan, dat ze voor minimaal een jaar ging stoppen als speelster van Dames 1. Haar hardnekkige knieblessure liet niets anders over, een behoorlijke domper. Tot onze vreugde meldde zich op datzelfde moment Janne Lettink bij ons aan. Een net 15 jaar oud talent uit Haarlo. Ze paste zich op zeer korte termijn aan bij het niveau van de 1e klasse en mag dus best een aanwinst worden genoemd voor het team!

De eerste ronde van de regiobeker, uit tegen Rosstars uit Rossum werd een eenvoudige overwinning voor ons. Ook het voorbereidingstoernooi in Steenwijk lieten we ons van de goede kant zien. Voor mij als nieuwe trainer ligt er dus een behoorlijke uitdaging klaar om de doelstelling van het team, plaats 1 of 2 in deze klasse te bemachtigen. Zaterdag begint de competitie met een uitwedstrijd tegen het 1e damesteam van Holyoke uit Enter.
Het zal beslist geen gemakkelijke pot worden, maar zowel de speelsters als de trainer hebben er het volste vertrouwen in dat de uitslag positief zal uitvallen.”