Competitieindeling WVV’34 bekend, opnieuw Hofderby

De competitieindeling van promovendus WVV'34 is zojuist bekend geworden. De kersverse derdeklasser mag het dit seizoen opnieuw in de regio zoeken. Vorig seizoen was het nog bij vrijwel alleen maar clubs uit de Hof van Twente ingedeeld, aankomend seizoen is dit alleen Twenthe Goor, dat afgelopen seizoen nog in de 'andere' 3e klasse uitkwam, 3B. Naast Twenthe komt WVV'34 de volgende ploegen tegen: Avanti Wilskracht, DSVD, De Tukkers, GVV Eilermark, LSV, Losser, NEO, Reunie, Reutum, Saasveldia, Sportlust Glanerbrug en Victoria'28. Remi Leferink, verdediger WVV'34 1 hierover: "Dit is natuurlijk een hartstikke mooie competitie! Veelal mooie tegenstanders en we komen bekende trainers tegen; Kiepman, Bos en Du Gardijn. Het is natuurlijk wel een zware competitie, maar wij hebben de kwaliteit in de groep zitten om ook in deze klasse mee te draaien. Verschillende plekken in het team moet opnieuw ingevuld worden, omdat jongens zijn gestopt, maar ik denk dat wij als team sterk genoeg zijn om dit goed in te vullen. Wij zijn enthousiast, en we gaan ervoor met zijn allen aankomend jaar in de derde klasse A!"
Een prachtige competitie voor de ploeg van Roy Workel. De redactie wenst de Hengeveldse hoofdmacht veel succes en zal uiteraard verslag doen van de wedstrijden. Roy over de nieuwe indeling:

“Ja prachtige competitie!! Het zal voor deze jonge groep wel een pittige maar een mooie uitdaging zijn! We hadden wel 3c aangevraagd maar daar kun je toch niet op rekenen. De start van het seizoen begint op dinsdag 24 juli en we zullen ons goed gaan voorbereiden voor de start van het nieuwe seizoen".