Cupido geeft het weg

Cupido dames 1 heeft vanavond in de bekerwedstrijd thuis tegen Kuipers Flevoll met 0-3 verloren. De dames zaten weliswaar goed in de wedstrijd , maar de tegenstander was ze telkens net iets te slim af.

De 1e set hebben ze tot het eind gevochten, maar wisten deze net niet binnen te slepen; eindstand van 24-26 voor Flevoll Kuipers.

De 2e set ging verloren met 19-25.

De laatste set begon Cupido met een voorsprong en hield dit lang vast. Het leeuwendeel stonden de groen gelen voor, maar met een sterke serve van de tegenstander namen ze uiteindelijk toch de leiding. De eindstand werd 19-25.
Binnenkort spelen de dames weer tegen Flevoll Kuipers. Deze keer voor de competitie in Fleringen. Hopelijk nemen we dan de punten mee naar huis!

De eerstvolgende thuiswedstrijd is aanstaande vrijdag al tegen Holyoke 1 om 21.00 uur. Het team uit het klompendorp Enter is momenteel in de onderste regionen terug te vinden met plek 9.

De beker is dus helaas aan de neus voorbij gegaan. De competitie gaat vrijdag door. We kunnen alle aanmoediging gebruiken tegen Holyoke dames 1!
Kom allemaal kijken op vrijdag 29 oktober om 21.00, thuis in de Marke!