Cupido dames 1 blijft hoge ogen gooien

Na de tegenslag in de beker, moesten de dames uit Hengevelde zicht gisterenavond bewijzen tegen Holyoke uit Enter. Dat hebben ze gedaan met de uitslag 3-1 winst. Met talent van de week Isabel op de bank, begon de wedstrijd:

De 1e set mocht Isabel het begin aftrappen.  De wedstrijd begon met veel enthousiasme, waardoor Cupido als snel op voorsprong kwam. Het goede samenwerken gaf een goed resultaat, de 1e set werd met 25-18 gewonnen.

De 2e set begon ook weer sterk voor de Wegdamse dames. De dames uit Enter konden het aanvankelijk enigszins bijhouden, maar uiteindelijk liepen de groen gelen toch weer uit. Een goede serve serie van Lotte Rotink zorgde weer voor een winnende stand, 25-17.

 

In de 3e set moest dames 1 de concentratie zien vast te houden. Cupido liep uit, maar Holyoke gaf niet op. Nadat Enter terug was gekomen, werd er nog meer gestreden. Door de laatste aces van Susan Beuving stond het scorebord op 25-21 voor Cupido.

In de 4e voor het bonuspunt mocht helaas geen zege vieren. Ondanks het harde werken ging het laatste punt met de dames van Holyoke mee naar Enter.

Aldus een spannende, enthousiaste en fanatieke wedstrijd met de punten die in Hengevelde blijven.

Cupido dames 1 doet daardoor mee om bovenste plekken, zie de stand hieronder.
De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 6 november uit naar Kuipers Flevoll in Fleringen.
De eerstvolgende thuiswedstrijd is op vrijdag 12 november tegen Tornado Geesteren.