Cupido bindt ook 3e divisionist de Krekkers aan de zegekar: Bal moest gekeurd worden

De dames van Cupido 1 wonnen vanavond in sporthal de Marke in de 8ste finale van de beker ronde met 3-0 van de Krekkers.

Set  1
Cupido startte ontzettend sterk aan de wedstrijd. Met hele goede serve druk en een sterke blokkering schrokken de Krekkers toch even van het goede spel van Cupido. Cupido wist te winnen met 25-19.

Set 2
De tweede set ging het zelfde als set 1. Door een sterke passlijn kon Susan alle kanten op als spelverdeler. Cupido gaf alles, de 1 na de andere bal werd van de grond gehaald. Deze set wist Cupido nog overtuigender te winnen, 25-16.

Set 3
In de derde set had Cupido weer een vliegende start. Toch zakte het daarna een beetje in. Het ging heel gelijk op. Maar op het einde van de set wist Cupido toch een aantal punten achter elkaar te scoren. Deze set wonnen ze met 25-21.

Cupido dames 1 is door naar de kwartfinale van de beker!

Aankomende vrijdag staat er weer een competitie wedstrijd op de planning. De dames spelen thuis om 19.00 uur tegen Apollo 8 dames 4. De uitwedstrijd was behoorlijk spannend. Zullen de dames deze wedstrijd weer weten te winnen? Kom ze aanmoedigen.

 

Speciaal voor de coaches van de Krekkers: zie screenshot. Ze hadden dus gewoon kunnen spelen met de ‘normale’ wedstrijdbal!

De wedstrijd tegen de Krekkers 2, uitkomend in de derde divisie startte later dan gepland . Dit omdat de Krekkers het niet eens waren met de wedstrijdbal? Dit hebben de dames van Cupido nog niet eerder mee gemaakt. Er ontbrak een Nevobo logo op de bal?!
Later bleek dat de Krekkers de bal gewoon niet fijn vonden en ons hierdoor wilden afleiden.

Goed geprobeerd maar dit is ze niet gelukt!

Op naar de kwartfinale!