Cupido komt tekort

De volleybaldames van Cupido 1 hebben vandaag een zeldzame nederlaag  geleden in Ootmarsum tegen Set Up. Trainer Bruno van den Heuvel kondigde al aan dat het een pittige pot zou worden.

Set : Achter de feiten aan
Vol goede moed begonnen de dames aan set 1. Van meet af aan liep Cupido achter de feiten aan. Toch wisten de dames zich terug te knokken in de strijd. Dit was net niet genoeg, Set-Up wist na het gebruiken van 5 setpoints de set te winnen met 31-29.

Set 2: Snel op ruime achterstand
Met een gedreven gevoel startte Cupido de tweede set. Door een goede serve van de tegenstander en kleine fouten aan eigen kant, kwam Set-Up op een voorsprong van 10 punten. Cupido wist dat er wat moest gebeuren en kwam terug met een tussenstand van 21-19. Toch wist Set-Up een kleine voorsprong te behouden en wint hiermee ook de set. Set-Up pakt de set met 25-22.

Set 3: Winst!
Bij de start van de derde set werd de knop bij de groen gelen omgezet. Door mooie aanvallen en goeie serve druk, wisten de dames een voorsprong te pakken van 14-4. Deze voorsprong weten de dames in setwinst om te zetten. Met een goed gevoel pakten ze de derde set met een stand van 18-25.

Set 4: Marit ten Heggeler
De vierde en bepalende set moest het gebeuren. De dames begonnen erg rommelig en kwamen op een achterstand van 8 punten. Door een mooie serve beurt van Marit ten Heggeler weten ze weer in de buurt te komen. Er werd gestreden tot het laatste punt, maar dit was weer net niet genoeg. Set-Up pakt de laatste set met 25-20. Cupido dames 1 verliest de wedstrijd met 3-1.

De volgende wedstrijd zal gespeeld worden op 25 oktober in Hengevelde. Dan nemen de dames van Cupido het op tegen Longa dames 2!