Cupido Beachvolleybal: ‘Geweldige rally’s en vele spectaculaire reddingen die het zand menig keer deed opstuiven’

Op een zonovergoten beachveld van Hengevelde begonnen om klokslag 13:30 uur de 35 teams, verdeeld over 2 recreatie en 2 prestatie poules aan het Cupido Beachvolleybaltoernooi 2023. Het was een geweldige middag met veel spelplezier en sportiviteit.

ZIE DIT FOTOALBUM

Recreatiepoule
Waar in de recreatie poule weliswaar de sportiviteit de boventoon voerde:
Er werd wel om elk punt gevochten!  De titel ging hier naar een team uit Vriezenveen, deze strijden ook al jaren mee om de prijzen bij dit toernooi. Opvallend in deze poule was het spel van het team de minderjarigen, de jeugd van de vereniging die het tot een vierde plaats schopte. Er was in deze poule een prijs voor een Hengevelds team dat al vaker in de prijzen waren gevallen, het tem van Coen Veldhuis.

Prestatiepoule
In de prestatie poule werd er echt goed volleybal gespeeld, met geweldige rally’s en vele spectaculaire reddingen die het zand menig keer deed opstuiven! In deze poule ging het in de finale om de teams uit Deventer, die overigens al jaren meedoen aan dit toernooi. In een geweldige finale met hoog staand volleybal en geweldige rally’s moest er een extra set aan te pas komen om tot een winnaar te komen.

Afsluiting
Na de prijsuitreiking was het de beurt aan DJ Pim Brandt die er een mooi feestje van maakte. Een zeer geslaagd toernooi met geweldige party als afsluiter.

Vrijwilligers en sponsoren bedankt voor het slagen van dit toernooi.

Klinkt goed

Uitslagen

Prestatie poule:

  1. Demtashe draken
  2. Dames Ruzie
  3. Gymho’s

Recreatie

  1. Odbojka
  2. Wil de eigenaar van de blauwe Sabaru zich melden
  3. Coenmeloenpoepaanjeschoen