Cupido bekert verder na winst in Borne

Cupido dames 1 is een ronde verder in de regionale beker. In de Veste in Borne begon zaterdag de wedstrijd om 16.00 uur tegen Apollo DS4, afkomstig uit de promotieklasse. Het werd 3-0 in sets voor de dames uit Hengevelde.

Eerste set

De eerste set begon met een goede start met een voorsprong van 3-7. Gedurende deze set was het allemaal net niet. De pass lag er niet waardoor er aanvallend ook weinig gescoord werd. De voorsprong is komen vervallen door een achterstand van 21-17. Na een Time-Out werd er focus gelegd op de serve druk, het blok en de aanval, die vervolgens beter werden. De set is als nog binnen gesleept door Cupido met een goede serie van Femke Beuving, 26-28.

Tweede set

Een ding was zeker, het moest niet meer zo spannend worden als de eerste set. In set twee werd er weer een voorsprong neergezet van 2-7. Er waren veel goede lang rally’s. Toch wist Dames 1 van Cupido zich te bewijzen door te scoren en de set binnen te halen met 16-25.

Derde set

De derde set moest gewonnen worden om de bekerwedstrijd met 3-0 te eindigen. Cupido wist weer sterk te beginnen door een halverwege setstand van 5-11 neer te zetten. Tijdens de set werd het rommeliger en kwam Apollo dichterbij, 10-19. De focus werd weer opgepikt en de winst behaald met 17-25.

Na 2 wedstrijden gespeeld te hebben dit weekend, heeft Cupido dames 1 volgende week een rustweekend!