Cupido bekert verder via Buurse

Na maandag was het dinsdag al weer de 2e wedstrijd van de week, in Buurse een bekerwedstrijd tegen Buvo. Dat betekende voor de dames iets meer lucht dan de spannende wedstrijd van maandag. Dit nam uiteraard niet weg dat het nog wel moest gebeuren. Buvo doet het momenteel ook erg goed in de 1e klasse en ook dit ging een pittige wedstrijd worden. De gedachten was voor iedereen: volle bak er tegen aan en vrij uit en plezierig spelen! Na de domper van maandag met de 3-1 verlies tegen de koploper mocht dit absoluut geen 2e keer gebeuren. Anouk Vehof: ”We misten Alfred vandaag en onze invalcoach en tevens speelster heeft de taak heldhaftig op zich genomen om ons naar de overwinning te leiden".

Het doel om vrij uit te spelen ontbrak in het begin van de 1e set. De wedstrijd begon met veel onduidelijkheden, misverstanden en de nodige spanning. Dit zorgde ervoor dat we tegen een grote achterstand aanliepen van meer dan 10 punten verschil. Toch lieten de dames van cupido het publiek zien dat dit nog een leuke wedstrijd ging worden en cupido kwam terug tot een voorsprong van     18-16. Uiteindelijk wisten ze de 1e set naar zich toe te trekken met 25-20.

De 2e set begonnen de dames helaas toch wat meer te klungelen. Voor het publiek een mooie gelijk opgaande wedstrijd, maar ze maken het daarmee voor henzelf steeds zo spannend. Buvo wist namelijk de set te winnen met 25-21. Nu moest het toch wel gebeuren en dat hebben de dames ook zeer zeker gedaan

Laten zien dat ze in Hengevelde kunnen volleyballen, dat lieten ze zien! Een overtuigende 3e set met een 25-12 winst. De laatste set hebben ze ook goed uit kunnen spelen met 25-18. Na de nederlaag van maandag hebben we onszelf toch weer bewezen! Op naar de volgende ronde!