Cupido blijft meedoen in de top

De volleybaldames van Cupido 1 boekten vanmiddag in Warnsveld tegen WSV een 1-3 overwinning. De Wegdamse dames van begonnen zwak en kwamen op een achterstand van 7-18. Daarna ging de knop om bij de geelgroenen en kwamen ze terug tot 22-25. Helaas kwamen ze net te kort om de eerste set te winnen. Het goede gevoel ging mee richting de 2e set, Susan Beuving begon deze met een sterke service serie en serveerde naar een 0-6 voorsprong. Deze set werd goed gespeeld doordat de dames hun eigen spel weer wisten op te pakken. Dit was dan uiteindelijk ook te zien in de uitslag, de set werd gewonnen met 16-25. Op naar de beruchte 3e set:

Het ging moeizaam en in het achterveld was het onrustig. Tot overmaat van ramp kreeg coach Ben nog een gele kaart om de oren. Gelukkig hebben de dames deze set binnen weten te halen, doordat ze mentaal sterk waren. Deze set werd gewonnen met 25-22.

De laatste kracht kwam vanuit de tenen, fysiek waren we een beetje uitgeput, maar mentaal werd Cupido elke set sterker. Het blok stond goed en zo konden de tegenstanders er met moeite doorheen komen. De aanval werd opgebouwd en zo scoorden ze de punten. De vierde set werd gewonnen met 25-19.

Megan Kuipers was vandaag de vervangster voor Meike Cent. Zij heeft het team goed ondersteund in de passlijn, ook de komende 2 wedstrijden zal ze het team versterken!

Vier punten gaan mee naar Hengevelde. Aankomende woensdag staat er een nieuwe uitdaging voor de deur. Om 20:00 thuis tegen Tornado Geesteren DS3, tot woensdag!