Cupido boekt historische overwinning

Een 4-0 thuisoverwinning op het Haaksbergse Havoc dat op de derde plaats staat mag gerust een sensatie genoemd worden! (KLIK HIER VOOR HET WINNENDE PUNT) En dan voor op de manier waarop! Cupido was op alle vlakken beter en gaf met een 10-3 voorsprong in de eerste set eigenlijk gelijk al aan: Hier valt vandaag niets te halen. Het publiek ging erachter staan met de dwaze vaders achter de microfoon in de hoofdrol. (zie foto bij lees meer) Lotte Rotink: “Dit voelt wel ff super lekker! We hebben sterk als team gespeeld, en concentratie tot laatste fluitsignaal vol kunnen houden. We stonden vanaf het begin “aan” en duidelijk was dat de wil om te winnen groot was! Detribune was onze “7e” man. Dit werkte extra motiverend om keihard te werken. Hopelijk kunnen we de laatste thuiswedstrijd tegen onze directe concurrent ook weer rekenen op de steun van het publiek!”
De eerste set eindigde in 25-15, Cupido knokkend voor ieder punt en een gedesillusioneerd Havoc achter latend. De tweede set werd van hetzelfde laken een pak:

Suzan Beuving en Maureen Grefte vormen het blok

Anouk Vehof kwam helemaal los en met de Beuvingtjes in haar kielzog was er wederom geen vuiltje aan de lucht. De Wegdamse volleybaldames walsten maar door en het tweede bedrijf werd wederom ruim gewonnen: 25-16.

De derde set was aanvankelijk moeizaam, halverwege stond Cupido zelfs met 12-14 achter! De ruggen werden gerecht, zes punten op rij en het gevaar was geweken, 25-20 winst.

Marieke Beuving in actie en moeder zag dat het goed was...

Als laatste was de inmiddels traditioneel geworden moeilijke 4e set aan de beurt. Vandaag bleek echter niets minder waar: Met een poeierende Lotte Rotink aan het roer en wederom de steun van de dwaze vaders kwam de set geen moment in gevaar, leek het… In de slotfase ging de stand van 20-11 naar 20-17. Nu is het klaar dacht Lotte wederom en in no time stond de eindstand van 25-20 op het scorebord.
KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S