Cupido boekt overwinning, toch niet helemaal tevreden

De Hengeveldse volleybaldames zijn ondanks de 1-3 overwinning tegen de dames van BVC ’73 in Barchem vandaag toch niet helemaal tevreden.
De laatste set eindigde voor de groen gelen in een domper met een stand van 26-24. Helaas hebben de dames daardoor een duur puntje verloren, maar ze doen met een 1-3 winst nog steeds mee in de bovenste regionen.

De dames van Cupido mochten na 2 weken geen wedstrijden gespeeld te hebben, weer aantreden in Barchem tegen de dames van BVC ‘73. Ze waren weer geheel compleet en met een gedreven blik begonnen ze de wedstrijd.

De 1e set begon dan ook meteen goed met een geweldige serviceserie van Susan Beuving. De ballen werden vol overgave geslagen en ook de blokkering zat goed dicht. De dames van BVC ‘73 wisten er dan ook geen grip op te krijgen. Cupido wist deze set dan ook overtuigend te winnen met 25-12.

De 2e set gingen de dames van Cupido met de goede drive van de vorige set verder. Goed verdedigend werk in het achterveld en ook aanvallend bleef Cupido scoren. De 2e set eindigde dan ook met een stand van 25-16 voor de groene gele dames.

De 3e set kwam er een kleine ommekeer. Het concentratievermogen zakte weg en de dames van BVC’ 73 kwamen steeds meer in hun spel. De gehele set ging gelijk op, maar uiteindelijk wisten de dames van Cupido toch de set naar zich toe te trekken door een klein eindsprinten in te zetten. De 3e set eindigde met een stand van 25-17.

De 4e set was knokken en vechten voor de groene gelen. Onnodige fouten werden er gemaakt en BVC ‘73 zette hun spel voort en wist de groen gelen goed onder druk te zetten met hun sterkste aanvalster. De nummer 8 van BVC’73 deed Cupido helaas de das om in de laatste set.

De volgende wedstrijd zal aanstaande vrijdag zijn om 20.00 uur in Kulturhus de Marke. Ditmaal tegen de dames van Grol dames 1. Al het publiek is welkom!