Cupido doet wat ze moet doen

De dames van Cupido 1 hebben vanavond in Geesteren de maximale score van 5 punten binnengehaald. Daarmee is het kampioenschap van Havoc in ieder geval uitgesteld tot de laatste wedstrijd. (Uitslag Havoc nog niet bekend)

De laatste uitwedstrijd was aangebroken voor de dames uit Hengevelde. Vol goede moed en motivatie kwamen de dames op de vrijdagavond aan in Geesteren. Het doel was duidelijk; alle punten gaan mee naar huis!

Dit gevoel zette zich de gehele wedstrijd door. De groen gelen begonnen wisselvallig en moesten zoeken in de aanval. Door rust in het spel te houden hebben de dames de set netjes uitgespeeld, de set eindigde in 25-16.

De tweede en derde set werden door hele goede serve series, onder andere door Anouk Beuving, beide gewonnen. Door druk te zetten vanuit de serve konden de rally’s worden opgebouwd en afgemaakt. De sets eindigden met 25-9 en 25-18 voor Cupido.

Het doel was om 5 punten mee naar huis te nemen, dus de vierde set moest ook worden gewonnen. Door goede verdedigende acties kon Susan Beuving de aanvalsters goed bedienen. De set werd gewonnen met 25-12, 5 punten in de pocket!

Aankomend weekend hebben de dames een weekend rust. Vrijdag 14 april spelen de groen gelen hun laatste thuiswedstrijd, en tevens ook de laatste wedstrijd van dit seizoen. De dames zijn gedreven om met een knaller de competitie af te sluiten en zo een goed vooruitblik te hebben naar het Promotie/Degradatie toernooi.

Janne Lettink: “Wij hopen jullie allemaal te zien bij onze laatste thuiswedstrijd om met een knaller de competitie af te sluiten, en een borrel in de kantine!”