Cupido doet zichzelf tekort

Cupido heeft vanavond in eigen huis “slechts” met 3-2 gewonnen terwijl in set 1 het krachtsverschil enorm was. Daarmee deed het zichzelf enorm tekort, hopelijk breekt dit de dames niet op in de race om de titel, het seizoen is immers nog lang.

Om 20:00 precies ging de wedstrijd van Cupido 1 tegen LEDnovate Esch stars 1 van start. Na een  achterstand van 1-3 kwamen de dames sterk terug door en goede serve serie van Maureen Grefte: 11-3!
Hierdoor wisten ze een mooie voorsprong te pakken. De pass lag goed en Susan Beuving kon de ballen vrij verdelen aan het net waarna ze erin geknald werden. Deze eerste set werd dan ook gewonnen met 25-15.

Met een goed gevoel door naar set twee. De geel groene begonnen in een iets andere opstelling dan men gewend was. Dit resulteerde in communicatie fouten en erg rommelig spel. De dames uit Vasse wisten hierop in te spelen en wonnen deze set met 22-25.

Set drie nieuwe ronde nieuwe kansen, helaas modderde het spel van set twee nog door. Herpakken lukte niet, ook deze set werd gewonnen door LEDnovate Esch Stars.

Set vier, de alles bepalende set om nog kans te maken op een omgeslagen seizoenshelft. De neuzen stonden weer de zelfde kant op. Spelverdeler Susan Beuving steeg boven haar zelf uit. En Jasmijn Escher wist een sterk blok neer te zetten waar de dames uit Vasse geen antwoord op hadden. Met een winst van 25-18 door naar een 5e set.

Dit door knallen en knallend het jaar uit, dit is dan ook zeker gelukt met een set stand van 15-7 is Cupido DS 1 ongeslagen winterkampioen.
Supports bedankt voor de aanmoediging fijne feestdagen en we zien jullie graag weer in 2024!!