Cupido doet zichzelf tekort

Cupido heeft gisterenavond een nipte overwinning geboekt tegen KSV uit Vragender. De eerste set begon net zoals vorige week afwachtend, hierdoor kwam KSV in het spel en liep Cupido achter de feiten aan en daar mee ging de eerste set naar Gelderland met 21-25. In de 2e set moest er een ommekeer komen: en die kwam er! Cupido was oppermachtig en liet KSV geen kans getuige een eindstand van 25-04!! Dit gevoel vast houden en doortrekken naar de 3e en 4e set was de opdracht.

Met wederom een goed begin in de 3e set leek ook deze set gespeeld maar niks is minder waar. KSV kwam nog goed terug en profiteerde van de onrust die een wissel aan de kant van Cupido met zich mee bracht. Wel lukte het om de set er uit te slepen 25-20. De vierde set was er aan de kant van Cupido een om snel te vergeten: totale chaos. Trainer/coach Alfred Oonk probeerde het tij te keren door nieuwe mensen in het team te plaatsten maar helaas pakte dit averechts uit.

De speelsters die het team op sleeptouw moesten nemen, kwamen er niet aan te pas 17-25. De 5e en laatste set moest uitkomst brengen wie er met de winst vandoor mocht gaan. Dit werd Cupido, 15-8! 3 punten blijven in Hengevelde.

De bijdrage van de talenten van de week, Maxieme Powels en Femke Beuving was misschien wel doorslaggevend deze wedstrijd, ze waren nadrukkelijk aanwezig tot ver na de wedstrijd getuige DIT FILMPJE!

Volgende week vrijdag 29 januari speelt D1 hun wedstrijd tegen laagvlieger Rivo Rietmolen in Rietmolen.