Cupido/Dynamiek blijft in spoor koploper

Gisterenavond speelden de dames van Cupido/Dynamiek een thuisduel tegen DVO. Deze ploeg staat op een stabiele 8e plek in de ranglijst. Maar voor de dames uit Hengevelde geen gesneden koek, want uit ervaring blijkt dat ze het vaak lastig hebben tegen de onderste regionen. Daar waar de 5 punten hard nodig zijn om aansluiting de houden met de nr 1 Isivol uit Isidorishoeve, is het een feit dat DVO nog geen enkele wedstrijd dit seizoen de 4-0 heeft weggegeven. Dus er zal hard geknokt moeten worden.

Met een goede start in de eerste set stonden de dames al gauw op een 13-5 voorsprong. Hier en daar konden ze een misser permitteren, maar bleven wel de sterkere ploeg en ze sleepten de 1e set met 25-16 binnen. Deze flow werd voorgezet in de 2e set:(voor lees meer klik op de foto}

Met 25-14 werd ook deze set bijgeschreven aan de kant van Cupido. De beruchte 3e set die in het verleden vaak puntverlies tot gevolg had, keken ze al vroeg tegen een achterstand aan, maar door goede support vanaf de kant en de toeschouwers op de tribune konden ze ook deze set naar hun toe trekken, 25-20. Met een 3-0 voorsprong in sets op de teller leek DVO even de weg kwijt. De ploeg uit Hengelo Gelderland probeerde via de scheids nog wat puntjes toe te eigenen, maar de man op de bok liet zich niet intimideren. Ook de 4e set werd dik verdiend gewonnen door geel/groen, 25-18.

Eerst volgende wedstrijd is zaterdag 6 december tegen Boemerang in Eibergen. Een spannende pot, want hier hebben de dames nog wat goed te maken. Hopelijk kunnen ze de zege reeks volhouden!