Cupido – Dynamiek met beide benen op de grond

Na een 3-1 nederlaag tegen het sterk spelende WSV uit Warnsveld is er een einde gekomen aan een serie van negen overwinningen op rij voor de volleybalsters van Cupido – Dynamiek.

Door een flinke achterstand in de eerste set kregen de dames het niet voor elkaar om de set naar zich toe te trekken. WSV won met een stand van 25-14. Schouders eronder en gaan was dan ook het motto voor de tweede set. Om de tweede set wel naar zich toe te trekken moesten de dames zelf het spel gaan maken. Dit betekende dat het tempo omhoog moest. Het advies van coach Theo Veldhuis werd vanaf het begin opgevolgd en de dames wonnen deze set dan ook met volle overtuiging en een stand van 11-25.

Deze flow moest worden voortgezet in de derde set:

Helaas mocht het niet zo zijn en kwamen de dames wederom in het begin op achterstand. Ook ditmaal konden zij de set niet naar zich toetrekken. De derde set werd verloren met 25-18.

De alles beslissende vierde set moesten de dames succesvol afsluiten om nog te kunnen spelen voor de winst. De dames kregen dit echter niet voor elkaar en deze set werd dan ook verloren met 25-16.

Het team van coach Theo Veldhuis kreeg het niet voor elkaar om de zege naar zich toe te trekken. Na een zwaar bevochten wedstrijd eindigt het voor de dames in een 3-1 nederlaag. Zo gaan de dames de winterstop in met een tweede plaats.

De eerst volgende wedstrijd zal op 9 januari om 21.15uur worden gespeeld in De Mossendam te Goor. Hier moeten de dames het opnemen tegen Havoc, de nummer drie uit het klassement.