Cupido gaat KORTING verkopen! vanaf 14 april

Cupido gaat weer KORTING verkopen! Na de positieve geluiden van afgelopen jaar, heeft de Hengeveldse volleybalvereniging de schouders er weer onder gezet. Een nieuwe actie, die mede mogelijk gemaakt is door vele Hengeveldse ondernemers. Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leden van weer langs de deuren voor de Kortingsbonnenactie Als afsluiter, op zaterdag 18 april van 10.00 tot 14.00 uur zijn de bonnen gewoon te koop bij de lokale supermarkt Spar Hemel!

Voor slechts €5,- koopt u 28x korting van verschillende ondernemers in Hengevelde. De acties variëren van gratis ijsje tot korting op een 3 of 4 gangen menu, van een gratis mascara tot korting op een Tomtom navigatiesysteem, en als voorproefje hebben we de acties voor u op foto!!

De  opbrengst gaat naar de vereniging en hiervan kunnen ze leuke dingen doen, zoals het jaarlijkse volleybaltoernooi Millingen a/d Rijn wat als vervanger is van het Odi toernooi in Middelberg, kampen organiseren voor zowel voor de mini’s en de senioren en om voor de leden de contributie zo betaalbaar mogelijk te behouden.

We hopen op een wederom geslaagde actie en denk eraan EXTRA BONNEN te koop op zaterdag 18 april van 10.00u tot 14.00u bij lokale supermarkt DE SPAR!