Cupido Heren 1 en dames recreanten B promoveren; Dames 1 (weer) net niet….

Deze week heeft de Nederlandse Volleybalbond kenbaar gemaakt dat, als gevolg van de Cornona-stop, de huidige poulestanden gehanteerd worden als uitgangspunt voor promotie. De gebruikelijke Promotie/Degradatiewedstrijden komen er niet….
Voor de heren van Cupido betekent dit dat zij promoveren naar de 2e klasse. Heren gefeliciteerd en succes komend seizoen!

Voor Dames 1 pakt dit helaas slechter uit; ondanks dat de dames bijna het gehele seizoen op de eerste plek hebben gestaan, staan ze nu net op de tweede plek met 2 puntjes verschil.Dames 1 heeft geen kans gehad om de eerste positie te heroveren in de resterende 5 wedstrijden en zelf kampioen te worden in het rechtstreekse duel met de nummer 1 in de poule Lutheria, dat op 18 april gespeeld zou worden. De gebruikelijke promotiewedstrijden voor de nummer 2 in de poule komen dit jaar te vervallen.

Conclusie
Lutheria promoveert naar de promotieklasse en Cupido blijft dus in de eerste klasse.
Het is niet anders, we moeten deze bittere pil slikken en volgend seizoen opnieuw aan de bak gaan. Ons jonge team heeft er weer een jaar ervaring erbij en hopelijk komt het dan volgend seizoen tot promotie, waarbij de nadruk voor het seizoen ligt op goede trainingen, een mooie pot volleybal, plezier en gezonde wedstrijdspanning.
‘Eerst maar eens met een gezond en volledig fit team starten volgend seizoen, en dan zien we wel weer verder ‘ is het motto van trainer Maik Jansen.
 
Ook ons Dames Recreanten B team promoveert van de B-poule naar de A-poule. Dames gefeliciteerd!
Naast het A-team (dat al in de A-poule speelt) komend seizoen dus twee teams in de hoogste poule bij het dames recreanten volleybal.
 
OPROEP NAMENS DE TECHNISCHE COMMISSIE
Als er in Hengevelde nog mensen zijn die overwegen om recreatief  in competitieverband (terug) te komen volleyballen bij Cupido, stuur ons dan even een berichtje
Wij kunnen nog wel speelsters gebruiken en kunnen hier dan bij de teamindelingen rekening mee houden 
 
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Veronique Beuving