Cupido houdt promotie in eigen hand

De Cupido lady’s hebben vanmiddag met de 1-3 overwinning toch nog een klein katertje overgehouden aan de wedstrijd in Lochem. “De eerste twee sets verliepen super, goed en snel spel, 25-17 en 25-18, goed volleybal met Anouk Vehof in een absolute hoofdrol” aldus spelverdeelster Ester Wegdam. Het katertje kwam dan ook uit de derde set waar de verdediging er niet goed uit zag. Het maakte een onrustige  indruk waarbij de tegenstander de vinger op de zere plek wist te leggen met de gerichte opslagen, eindstand 25-19. De vierde set wisten de Wegdamse volleybaldames het tij weer te keren. De negatieve ervaring werd omgezet in positieve energie hetgeen leidde tot goede services en snelle aanvallen, 25-12 winst!

Door deze overwinning staat Cupido momenteel op de derde plek en met de wedstrijd tegen concurrent HAVOC uit Haaksbergen in het verschiet ligt er veel spanning op de clash van aanstaande vrijdag. Op 19 december was deze ontmoeting een ware thriller.

8 april, 21.00 uur in sporthal de Marke: Cupido 1 – HAVOC 1