Cupido met bus vol Oranje volleybalfans naar Apeldoorn

Voorzitter Veronique Beuving: “Gisteren om 16.45 uur verzamelden we bij kulturhus de Marke voor gezamenlijk friet met een snack (bedankt Yess!), waarna we om 17.45 in de grote touringcar bus van ter Doest (bedankt Ter Doest!) naar Apeldoorn zijn vertrokken. In het sfeervolle Omnisport met 4000 toeschouwers hadden we een mooie plek dicht op het veld en keken we naar prachtig volleybal en een uiteindelijke 3-1 overwinning tegen de nationale volleybalploeg van Bulgarije.Keiharde aanvallen van de topscoorsters van de wedstrijd Marrit Jasper en Nicole Oude Luttikhuis en de afwisselende spelverdeling van Laura Dijkema waren super om te zien! Een hele knappe overwinning voor de jonge ploeg met een gemiddelde leeftijd van nog maar 22 jaar en een gemiddelde lengte van 1.84m!
Yess!
 
Deze Volleybal Nations League (waaraan 16 nationale volleybalploegen meedoen) duurt nog minimaal 3 weken met nog 3 wedstrijden in China, 3 wedstrijden in Duitsland en 3 wedstrijden in Rusland. Aansluitend begin juli voor de Final Six een finaleweek in China.
 
Aansluitend aan de Volleybal Nations League staat het Olympisch Kwalificatietoernooi op het programma (begin augustus) gevolgd door het EK (va. Eind augustus) Een vol programma dus waarbij vanaf het Olympisch Kwalificatietoernooi ook Lonneke Sloetjes, Celeste Plak, Anne Buijs en Yvon Belien zullen aansluiten. We hebben nog een mooie volleybalzomer te gaan dus!
 
Nog een Yess!